OTA Updates Menu...General


Last Updated:

  1. edgchacon

    edgchacon Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 30, 2010
    Messages:
    256
    Likes Received:
    59
    Anyone notice that the OTA updates menu is missing from this phone?
    I tried this...

    How to force checking for updates on Android devices | JefTek.com

    and it checks-in. I was browsing the /system/apps directory and i notice that there is several *HiddenMenu.apk's(ok maybe 2). Anyone know what these do?

    Or how to really check for updates. Hopefully the rumors are not true..and the Optimus line does get Gingerbread.
     

    Advertisement
  2. MikesTooLz

    MikesTooLz Well-Known Member

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    547
    Likes Received:
    157
    Yeah i was thinking the same thing. why have they removed the check for updates option then I remembered that the phone is made by LG and they have no support at all, you buy things from them as is and they don't want to help you with customer support of providing updates or software or anything. Never agian LG, NEVER AGIAN!!!

    LOL my last phone when ever i wanted to play an MP3 i would have to go into the "Audio's" folder. ROFL really, Audio's, come on..


    I also noticed those hidden menu apk files and tried seing if i could get them to run but I had no luck.
     
  3. edgchacon

    edgchacon Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 30, 2010
    Messages:
    256
    Likes Received:
    59
    Kinda scared to remove them... :eek::eek:
     
  4. MikesTooLz

    MikesTooLz Well-Known Member

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    547
    Likes Received:
    157
    Yeah I got the secret menu to come up.

    on the phone dial ##7764726690

    it will ask for your spc code. Not sure if all of them have the same code, ill verify tonight with my other phone if they are the same.

    after entering the spc code you get a menu with the following

    Service Prg
    Field Tests
    Networking Select
    Data
    Browser Setting




    from the browser proxy setting menu, the phone is set to use the proxy: proxy.metropcs.net with port 3128.
     
  5. plumpy

    plumpy Active Member

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    33
    Likes Received:
    1
    wats d code??? omg my wuestion just reminded me of dat guy dat does d time warner cable commercial."wats d code?" "I dont knw ur mothers birthday by heart" lmao
    Sorry,gotta stay focus here
    Wats the code?? Hehehehe
     
  6. edgchacon

    edgchacon Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 30, 2010
    Messages:
    256
    Likes Received:
    59
    Are you saying "Whats the code?"

    Each phone its own SPC code. You will need to figure yours out.
     
  7. andyo70

    andyo70 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 2, 2010
    Messages:
    538
    Likes Received:
    173
    What's the frequency Kenneth? :p
     
  8. xRoadkillx913x

    xRoadkillx913x Member

    Joined:
    Dec 29, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    1
    How do you find your phones SPC code?
     
  9. edgchacon

    edgchacon Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 30, 2010
    Messages:
    256
    Likes Received:
    59
  10. andyo70

    andyo70 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 2, 2010
    Messages:
    538
    Likes Received:
    173

Share This Page

Loading...