overclocking stuck at 600?


Last Updated:

  1. rogue_slc_vzw_rep

    rogue_slc_vzw_rep Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    328
    Likes Received:
    28
    my widget says max is 600 no matter what i set it at inside the application. when I go in and, say, set it to 800 it will stay there and then when i back out the widget will say 600 max still. Is this a widget error or am I doing something wrong in trying to set my processing speeds?

    Thanks in advance
     

    Advertisement
  2. shadowdude777

    shadowdude777 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    1,842
    Likes Received:
    122
    Check if you have profiles enabled and if one of these profiles is messing with your settings. Make sure your Device Selection is set to Autodetect, not Droid. If that doesn't work, try setting it to 800 and then hitting refresh maybe? That does it sometimes.
     
    rogue_slc_vzw_rep likes this.
  3. vincentp

    vincentp Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    1,640
    Likes Received:
    59
    Could be a problem with the kernel. What ROM/Kernel are you using?
     
  4. rogue_slc_vzw_rep

    rogue_slc_vzw_rep Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    328
    Likes Received:
    28
    kernel version 2.6.29-smoked glass
    adamz@ubuntu #9

    bugless beast 1.2

    Have disabled profiles and am rebooting...


    i am staying at 800mhz or whatever i set it at... Thanks guys, seems like a dumb question now lol...
     

Share This Page

Loading...