Pandora 1.3 supports move to SD


Last Updated:

  1. sourmilk

    sourmilk Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 13, 2009
    Messages:
    94
    Likes Received:
    17
    new update released in the market with move to SD support for Froyo!:D
     

    Advertisement
  2. turbosol16

    turbosol16 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    250
    Likes Received:
    9
    Am I blind or is the widget gone now?
     
  3. BiGMERF

    BiGMERF Well-Known Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    6,079
    Likes Received:
    267
    Could this be a sign that froyo is around the corner.? Officially, the ota? Some devs seem to be getting ready

    Sent from my Nexus One using Tapatalk
     
  4. Drhyde

    Drhyde Well-Known Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    493
    Likes Received:
    89
    Just moved mine to SD card and it actually cut the application size in half. However, obviously transferring it to SD causes you to lose the widget, but I can live without it.
     
  5. doctajay

    doctajay Well-Known Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    135
    Likes Received:
    29
    Yeah I am very happy.

    Sent from my Nexus One
     
  6. VMX

    VMX Well-Known Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    How do you move it? I'm not on Froyo yet
     
  7. Rusty

    Rusty Well-Known Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    1,635
    Likes Received:
    192
    You go into the application settings and tap the move to SD Card button.
     
  8. Drhyde

    Drhyde Well-Known Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    493
    Likes Received:
    89
    Can you move to SD card on 2.1? I didn't think you could unless you were rooted.
     
  9. Rusty

    Rusty Well-Known Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    1,635
    Likes Received:
    192
    No you can't, I assumed he was aware of this and was asking how it works on 2.2
     
  10. AnotherFatalEpic

    AnotherFatalEpic Well-Known Member

    Joined:
    Jan 30, 2010
    Messages:
    484
    Likes Received:
    22
    I moved it to SD and lost the widget..
    I use the widget a lot so I moved it back to the phone.
    Still no widget. Any ideas on how to resolve this?

    Never-mind.. NOTE: if you have this issue you have to reinstall Pandora :(
     

Share This Page

Loading...