1. Introducing Channels - a new way to chat with other Android users!
    Dismiss Notice

Pda.net...what gives?


Last Updated:

  1. dennison17

    dennison17 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    1
    I'm having a terrible time getting PDA.Net to work on my EVO. I installed the app on my phone , as well as on my laptop. I get the message "PDA is Connected!!" on the EVO... and the PDA icon in the tool bar is colored blue and shows the little blue globe (which I belive means I'm officailly connected.) I even check "My Network Connections" on my PC and the PDA Network shows its "connected". Everything looks great, but when I doubleclick on Internet Explorer it says it cannot connect.... how can that be? If the phone says I'm connected and the PC says I'm connected, why won't Explorer open? :confused:
     

    Advertisement
  2. w_bovine

    w_bovine Well-Known Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    1,248
    Likes Received:
    147
    Just a wild guess...could it be a proxy issue? Have you tried another browser, e.g. Firefox or Chrome?
     
  3. muab

    muab Well-Known Member

    Joined:
    May 22, 2010
    Messages:
    337
    Likes Received:
    42
    I am trying to remember what I did when I had that issue here...

    I think what I did was once it was all connected up, I actually right clicked the PDAnet icon down in the task tray (or whatever it is called) in the lower right hand corner of my Windows XP screen and disconnected, then I opened PDANet on my computer again and told it to connect, when it reconnected it worked.

    That is my (admittedly bad and foggy) memory of the situation.
     
    dennison17 likes this.
  4. dennison17

    dennison17 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    1
    Thanks guys.... I'll try anything at this point. I've also considered un-installing all and trying Easy Tether or another vehicle.
     
  5. w_bovine

    w_bovine Well-Known Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    1,248
    Likes Received:
    147
    Does anything else that needs Internet work? Try updating the time for example. I'm curious...I've got PdaNet too but have yet to run into any problems. Do let us know if you come up with an answer.
     
  6. muab

    muab Well-Known Member

    Joined:
    May 22, 2010
    Messages:
    337
    Likes Received:
    42
    You have to have root privileges to use Easy Tether I believe.

    If you strike out let me know and I will try a few things to see if something works.
     

Share This Page

Loading...