PDAnetSupport


Last Updated:

  1. scorpionfalcon

    scorpionfalcon Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    29
    Likes Received:
    3
    For some reason I can't get PDAnet to work with the Incredible. When I am installing PDAnet to my laptop, and it asks me to plug my phone in, nothing happens. Actually, the phone asks me what type of connection I want (charging only, Disk Drive, etc). Anybody have any tips? Thanks.
     

    Advertisement
  2. jpallen77

    jpallen77 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    78
    Likes Received:
    4
    phone needs to be mounted as disk drive to communicate with pc/laptop
     
  3. scorpionfalcon

    scorpionfalcon Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    29
    Likes Received:
    3
    Great! It worked! Thank you very much sir...
     
  4. scorpionfalcon

    scorpionfalcon Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    29
    Likes Received:
    3
    Oh btw, can I make/receive calls while using PDAnet? Thanks.
     
  5. jpallen77

    jpallen77 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    78
    Likes Received:
    4
    anytime.....ill be here all week and dont forget to tip your waitress!
     
  6. jpallen77

    jpallen77 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    78
    Likes Received:
    4
    yes, but data will time out while on call and resume when call is done.:D
     
  7. CheezWiz

    CheezWiz Well-Known Member

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    237
    Likes Received:
    63
    Scorpion, please keep us updated on how well it is working for you..
     
  8. CheezWiz

    CheezWiz Well-Known Member

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    237
    Likes Received:
    63
    Been trying it out myself:
    [​IMG]
     

Share This Page

Loading...