Phone hangs during media scanning at 24%

Discussion in 'Introductions' started by Samuel IP, Nov 15, 2012.

  1. Samuel IP

    Samuel IP New Member
    25

    Jul 2, 2012
    2
    0
    25
    Male
    Hi,
    I am a Galaxy y user even though it is a cheaper phone i have made more modifications.......
    1.Rooted it :p
    2.Overclocked it to 900 Mhz ;)
    3. Partioned my SD card (2gb) :D

    Now my problem is
    when i restart my Y it hangs at 24 % (media scan)(with sd inserted)
    when i restart it without SD it works like charm
    now i restarted my mob without sd and when it is turned ON (media scan overs) i inserted my sd and all my ad apps are visible but the linked apps are not visible . LINK2SD saying to create mount scripts(ext1,ext2...etc) when i created those and reboot it
    it again hangs.
    Please help me . Sry for my bad english.
    THanks in Advance...... :)
     

    Advertisement

  2. Mikestony

    Mikestony ~30% Carbon Black ±
    Moderator
    8,018

    Sep 10, 2010
    28,062
    21,203
    8,018
    Male
    N/W Indiana
    Hello there Samuel!
    Although I am not familiar with your device, I can provide a link to it for you and perhaps the folks over in that forum can help:
    http://androidforums.com/galaxy-y-all-things-root/

    Let me know if we can assist you any further k? :)
     
  3. DragonSlayer95

    DragonSlayer95 Resident Air Bender
    553

    Mar 9, 2012
    8,761
    3,728
    553
    Male
    Shreveport, Louisiana
    Welcome to AF! Hope you enjoy your stay here. :cool:
     

Share This Page

Loading...