Phone rings one time then straigt to voicemail


Last Updated:

  1. Shelbster

    Shelbster Guest This Topic's Starter

    Is anyone else having this problem? I am using launcher pro, but I don't think that makes a difference.

    I am at wits end with this problem. Unless I am expecting a phone call, and have the phone in my hand, it is impossible to answer a call before it goes to voicemail.
     

    Advertisement
  2. radi0chik

    radi0chik Well-Known Member

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    106
    Likes Received:
    16
    Never had that problem and never saw anyone else who had it. Have you called AT&T? Or was this a problem with your previous phone? Another option is possibly a new sim card - depending on how old yours is, it may need a new one.
     
  3. blackhemi

    blackhemi Well-Known Member

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    157
    Likes Received:
    8
    That is most likely going to be at&t. A bad sim may cause that. Ring counts for vm is done at the switch level, so there may be something going on at the att network or your account settings. Or, have you installed any vm apps, like youmail or are you using google voice for voicemail services? if so, that could be the culprit. If you call your phone from another phone, do you get 4-6 rings on the other phone and one or none on your cappy?
     
  4. Shelbster

    Shelbster Guest This Topic's Starter

    Update:

    Just to answer a few questions first. I am using google voice for my voicemail, but I am using my phone number and not a google number. My phone would ring once on my end and then go straight to voicemail. I've been told by multiple people that the phone would ring either once on their ends, or would go straight to voicemail.

    I just got off of the phone with AT&T support. Apparently there is no way to change the amount of rings on our end. This has to be done by AT&T. Support was very helpful and changed my settings to where the phone rings for approx 15 seconds, which equals 5-6 rings with my ring tone.

    Posted this just in case anyone else runs into this problem.
     
  5. dipole

    dipole New Member

    Joined:
    Feb 11, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I have this problem and the common thing we have is Launcher Pro. I will remove it and check back if it fixed the problem.
     
  6. dipole

    dipole New Member

    Joined:
    Feb 11, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    uninstalled adw.launcher but still does the same thing. I had launcher pro before and uninstalled that too but didn't fix it. I do remember that it started when I added the launcher apps, though.
     
  7. Oogle

    Oogle Member

    Joined:
    Nov 30, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    2
    sremick likes this.

Share This Page

Loading...