Phone Root


Last Updated: 2012-03-29 15:13:04
  1. Viper52

    Viper52 Well-Known Member

    Beside the adb.exe and run.bat file, is there anything else I am supposed to be running?

    Advertisement
  2. Fuzzy13

    Fuzzy13 Well-Known Member

    Nope. Either the drivers aren't installed on your computer or internet connection is not enabled.

    When you plug your phone in does your computer recognize your phone? From which THEN you can pull down the notification bar and select USB and click internet connection.

    It should be working so obviously something is off somewhere.
  3. Fuzzy13

    Fuzzy13 Well-Known Member

    Uninstall the drivers on your computer and reinstall the ones I linked you. Then try again.
  4. Viper52

    Viper52 Well-Known Member

    On my phone it says I am connected to the internet and debugging is on.
  5. Fuzzy13

    Fuzzy13 Well-Known Member

    Connected to the internet? What do you mean?

    Plug in your USB cable. Pull down the notification menu.

    Where it says USB connected click that.

    Then click internet connection. Click done.

    is that what your doing?



    notification menu is where your battery and service icons are.
  6. Fuzzy13

    Fuzzy13 Well-Known Member

    I don't mean internet connection as you have data service on your phone and that your able to browse the internet. i hope that's not what your talking about.
  7. Viper52

    Viper52 Well-Known Member

    Yes. I am connected with usb cable, Internet and debugging is on.
  8. Fuzzy13

    Fuzzy13 Well-Known Member

    Internet connection under USb connection right?

    Not a "I can browse the internet connection".


    uninstall the drivers and reinstall them and try again. If you have done ALL OF THESE STEPS CORRECTLY it should be working so something is wrong somewhere.
  9. Fuzzy13

    Fuzzy13 Well-Known Member

    People on ZVC have rooted their phone with this over and over again and when it doesn't work right it's because the person missed something. That's why Im saying make sure everything is right.

    The CMD window should recognize the phone when you put it in internet connection under USB.
  10. Fuzzy13

    Fuzzy13 Well-Known Member

  11. Viper52

    Viper52 Well-Known Member

    I uninstalled the drivers for LG and tried to use the ones in your zip file, but now they won't load.
  12. Fuzzy13

    Fuzzy13 Well-Known Member

    Wont load? What do you mean?
  13. Fuzzy13

    Fuzzy13 Well-Known Member

    It's an exe file. just run it.
  14. Viper52

    Viper52 Well-Known Member

    Ok. It did run, but put it in a different area. Now it's saying it's not seeing my phone.
  15. Fuzzy13

    Fuzzy13 Well-Known Member

  16. Fuzzy13

    Fuzzy13 Well-Known Member

    Does it say USB connected when you plug it in?

    When you plug your phone in are you choosing mass storage to see if it recognizes it?

    mass storage meaning 2 new drives will show up on your computer for the phone. Internal and Sd card.
  17. Viper52

    Viper52 Well-Known Member

    port or device not found.
  18. Viper52

    Viper52 Well-Known Member

    I keep getting a window that asks for the disc to be inserted.
  19. Fuzzy13

    Fuzzy13 Well-Known Member

    Where does it say this?
    Viper52 likes this.
  20. Fuzzy13

    Fuzzy13 Well-Known Member

    What OS are you running on your PC?

    Your PC might not be letting the drivers install correctly.
  21. Viper52

    Viper52 Well-Known Member

    when I re-installed the LG drivers
  22. Fuzzy13

    Fuzzy13 Well-Known Member

    What OS are you running?


    i just ran those drivers and everything installed fine.


    If you are on Vista make sure User account control is OFF.
  23. Viper52

    Viper52 Well-Known Member

    I am on windows vista ultimate 64 and UAC is off.
  24. Fuzzy13

    Fuzzy13 Well-Known Member

    Well make sure any firewall or anti virus programs are all OFF.

    your computer isn't letting the drivers install. I just ran those drivers and everything went fine and my phone still connects.
  25. Fuzzy13

    Fuzzy13 Well-Known Member

    If that doesn't work just uninstall whatever you installed and connect your phone and let them install that way.

Share This Page