1. Introducing Channels - a new way to chat with other Android users!
    Dismiss Notice

Phone says "Emergency calls only"Support


Last Updated:

  1. 0sync0

    0sync0 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 22, 2010
    Messages:
    107
    Likes Received:
    0
    When I have data turned off on the phone, at the top of the notification area it says "Emergency calls only". I don't have any problem making calls so I don't understand why it says this.
     

    Advertisement
  2. Roze

    Roze Hiding behind a mystery VIP Member

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    9,813
    Likes Received:
    2,183
    You mean you 'don't understand' right? ...
     
  3. Talderon

    Talderon Well-Known Member

    Joined:
    Feb 21, 2010
    Messages:
    1,038
    Likes Received:
    247
    *pokes Roze*

    Although, I am not sure why this is happening, it states this yet you can make calls as normal still?
     
  4. 0sync0

    0sync0 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 22, 2010
    Messages:
    107
    Likes Received:
    0
    right...
     
  5. 0sync0

    0sync0 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 22, 2010
    Messages:
    107
    Likes Received:
    0
    It seems that way. I don't actually use the N1 much for phone calls. This message makes me wonder if there is some functionality I don't have.
     
  6. Rusty

    Rusty Well-Known Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    1,635
    Likes Received:
    192
  7. Talderon

    Talderon Well-Known Member

    Joined:
    Feb 21, 2010
    Messages:
    1,038
    Likes Received:
    247
    Weird, I turn Data off on mine and don't see this.

    Just to make sure we're looking at this the same, can you put up step by step on what you are doing to get this message?

    That's me! Mr. Lucky!!! :D

    Wait, lucky that I poked her, or lucky that I didn't lose a finger? :p
     
  8. 0sync0

    0sync0 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 22, 2010
    Messages:
    107
    Likes Received:
    0
    I get this when I use APNDroid or turn off data in Froyo thru Settings.

    I'm using AT&T Pay as You Go. I assumed this message comes from Android but perhaps it is coming from AT&T.
     
  9. Talderon

    Talderon Well-Known Member

    Joined:
    Feb 21, 2010
    Messages:
    1,038
    Likes Received:
    247
    Ah, no wonder, I am on T-Mobile... Someone with an AT&T phone should try this. :D
     
  10. Roze

    Roze Hiding behind a mystery VIP Member

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    9,813
    Likes Received:
    2,183
    Awww, someone feels left out it seems, lol, well hope this makes you fell less lonely ;)

    Now really Talderon, share and share alike as the saying goes ;) (does that make sense? lol)
     
  11. Talderon

    Talderon Well-Known Member

    Joined:
    Feb 21, 2010
    Messages:
    1,038
    Likes Received:
    247
    AAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH HAHAHAHAHAHA!!!

    Serious LOLZ! I love this Forum!!! :D
     
  12. lunatic59

    lunatic59 Moderati ergo sum Moderator

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    30,166
    Likes Received:
    21,931
    I'll bet the SIM from the Go phones doesn't register you on the network, or at least in th same was a regular account would. If you can make and receive calls, I wouldn't worry about it.
     

Share This Page

Loading...