Phone wont sleep....


Last Updated:

  1. brownhornet

    brownhornet Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    366
    Likes Received:
    34
    Ok so after applying the update my awake and uptime are identical. I'm trying to see whats the easiest way to find the source of it? Im guessing its an app that I was using on 2.1 that isnt working right with 2.2.
     

    Advertisement
  2. IXIShogunR1

    IXIShogunR1 Well-Known Member

    Joined:
    May 28, 2010
    Messages:
    226
    Likes Received:
    28
    yeah your going to have to check your apps
     
  3. EarlyMon

    EarlyMon The PearlyMon Moderator

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Messages:
    57,614
    Likes Received:
    70,271
  4. takirb

    takirb Well-Known Member

    Joined:
    Jun 20, 2010
    Messages:
    641
    Likes Received:
    181
    For me it was the network CDMA auto (PRL) issue. Download "network" app from market, change preferred network type to GSM, exit out, then change network type back to CDMA auto (PRL) and exit out.

    (credit goes to EarlyMon for that one)
     
  5. takirb

    takirb Well-Known Member

    Joined:
    Jun 20, 2010
    Messages:
    641
    Likes Received:
    181
  6. sikclown

    sikclown Well-Known Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    1,910
    Likes Received:
    965
    Yes most probably an App. Do you have a Task Killer Installed? I have read that 2.2 changes the way those will work. Something about the new Applications screens.
     
  7. brownhornet

    brownhornet Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    366
    Likes Received:
    34
    Think I found the culprit... I checked the running tasks and the craigslist app and switchpro were both running. I killed them both and turned the screen off and the phone is finally sleeping. Not sure which one it is yet but its one of them.
     

Share This Page

Loading...