picture id not workingSupport


Last Updated:

  1. johnnygreek

    johnnygreek Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    I tried assigning pictures to my contact list and when they call me all I get is the big green avatar and the number of whos calling and not their picture, anything I'm doing wrong?
     

    Advertisement
  2. iEVO

    iEVO New Member

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    after you assign the picture are you scrolling down to the bottom of the screen and hitting the save button box. I know this sounds dumb but you cant see the save button unless you scroll down far enough. I know this cause i had the same problem yesterday hope this helps
     
  3. johnnygreek

    johnnygreek Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    thanks for the reply, I assumed they are all saved because when I hit my people tab, the contacts come up and the pics are showing, does that mean I saved?
     
  4. johnnygreek

    johnnygreek Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    I just went through all my pics again and made sure i saved both the save options and am still just getting the green robot and number but no pics. Somethings weird!
     
  5. shadiguy1

    shadiguy1 Active Member

    Joined:
    Jun 4, 2010
    Messages:
    43
    Likes Received:
    3
    Same problem here mine was working then stopped all of a sudden no idea why.
     

Share This Page

Loading...