Support Picture/Video Messages... Not receiving... help??

Discussion in 'Android Devices' started by heathershipp, Apr 30, 2010.

  1. heathershipp

    heathershipp Well-Known Member
    35

    Mar 29, 2010
    145
    0
    35
    College
    The sunshine state! :D
    My phone has the rooted 2.1 dd10 version or whichever and I am not receiving picture/video messages. I called Sprint and they said I was "in the red." We tried everything over the phone to try to get around the issue without having to reflash.... Any other ideas? I tried pulling the battery for 2 minutes, changing the MSID number...The MSID number won't stay. It goes back to 0000000... Any other ideas or is reflashing the way to go?
     

    Advertisement
  2. heathershipp

    heathershipp Well-Known Member
    35

    Mar 29, 2010
    145
    0
    35
    College
    The sunshine state! :D
  3. Wingzfan61

    Wingzfan61 Well-Known Member
    53

    Jan 12, 2010
    256
    36
    53
    Auto Mgr and Geek Squad Agent
    Michigan
    Ive been dealing with this for weeks. Even before 2.1. Mine seemed to start when I rooted 1.5 and now Im back on 1.5 and its still screwed up. Im completely frustrated with this problem. Im seriously considering getting rid of this phone for this and other issues.
     
  4. heathershipp

    heathershipp Well-Known Member
    35

    Mar 29, 2010
    145
    0
    35
    College
    The sunshine state! :D
    Well I called Sprint again and they are sending me another phone. It's prolly something in the root file that messes something up? Idk... I love this phone and I would really hate to give it up... I'm just gonna wait for the actual update to be released...
     

Share This Page

Loading...