please help! (Sprint phone on Cricket, no data on 3G)


Last Updated:

  1. stevelyttle

    stevelyttle New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 11, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    hi everyone! i got this friend at work that has this sprint motorola. he bought off someone. well they turned it into a cricket phone. and it wont download off of google play or stream youtube in less he is on wifi. i installed adobe and it still didnt play youtube. i am a newbie on this stuff so i would really be kind at any advise. thank you for looking at my thread.have a grate day.:confused:
     

    Advertisement
  2. Mikestony

    Mikestony ~30% Carbon Black ± Moderator

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    27,501
    Likes Received:
    20,271
    Hello stevelyttle!
    Do you know what model of Motorola he has? Did he, or someone else flash that device to Cricket? I am not familiar with flashed devices, but I think, but not sure, if there is a doner phone involved with the flash to Cricket.
     
  3. Digital Controller

    Digital Controller The Real Bass Creator Guide

    Joined:
    Sep 5, 2012
    Messages:
    12,645
    Likes Received:
    3,552
    EarlyMon likes this.
  4. EarlyMon

    EarlyMon The PearlyMon Moderator

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Messages:
    57,622
    Likes Received:
    70,270
    What happened here is an off-shoot of modifying the phone id so it would work on Cricket.

    Most shady ways of doing that will simply cut out cellular data services - leaving wifi only.

    Sorry, there's no legal solution for this one at this point, so far as I know, unless he gets lucky and DC's solution above works.

    Welcome to the forums! :)
     
  5. stevelyttle

    stevelyttle New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 11, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    It is a Motorola phantom. If that help any.

    Sent from my SH8188U using Tapatalk 2
     
  6. stevelyttle

    stevelyttle New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 11, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    I am going to try the apn, I hope it works to, thank you all...

    Sent from my SH8188U using Tapatalk 2
     
    EarlyMon likes this.
  7. stevelyttle

    stevelyttle New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 11, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    Can't open the settings to the apn ther locked or something

    Sent from my SH8188U using Tapatalk 2
     
  8. d2007k

    d2007k Active Member

    Joined:
    Jun 12, 2011
    Messages:
    28
    Likes Received:
    2
    rooted ? I would try to google and see how you can get it to communicate with qpst or DFS ..

    some phones are just a PAIN and will require some hours of finding the right solution .. is there a generic version of the phone not tied to a carrier ? those roms tend not to make it hard locked on certain settings .. took me a good three days straight of flashing different roms and partial flashes on top of others to unlock a galaxy from Us Cellular .. I miss the good ol days of flip phones :) qpst was so much simpler then
     

Share This Page

Loading...