1. Introducing Channels - a new way to chat with other Android users!
    Dismiss Notice

please help!!Support


Last Updated:

  1. bivek

    bivek Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 22, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    hi i am not able to use internet through my phone. i have repeatedly saved the network configurations but i still can't!! please help
     

    Advertisement
  2. karandpr

    karandpr Well-Known Member

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    2,951
    Likes Received:
    1,815
    Need more details .
    A.)Do you have the APN settings .?
    B.)Is the phone in normal mode and not in airplane mode ?
    C.)Are you in coverage.?
    D.)Is the GPRS setting enabled ?
    E.)Are you in roaming,have you enabled Data transfer in roaming option.?
    F.)Did you try to toggle to 2G network ?
     
  3. bivek

    bivek Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 22, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    i don't know what apn settings mean.yes, the phone is in normal mode and i do have coverage. yes, i tried using the 2g network but it's still the same unable to connect. how to enable the gprs setting?
     
  4. karandpr

    karandpr Well-Known Member

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    2,951
    Likes Received:
    1,815
    Usually phone has inbuilt apn list for all networks .It is what you call GPRS settings or network settings. However you can contact your service provider to enable/install the settings.
    Now if the GPRS is enabled you get a box in the status bar next network with E for EDGE and 3G for 3G and H for HSDPA
     
  5. bivek

    bivek Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 22, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    ok i'll do that. thanks for the help. just got this phone 2days back still not getting the hang of it!!
     
  6. mohit21121995

    mohit21121995 New Member

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I have accidentally deleted twlauncher.please help me.

    Thanks in advance
     
  7. karandpr

    karandpr Well-Known Member

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    2,951
    Likes Received:
    1,815
    Replace it with another launcher like zeam,ADW,crazy home,Go launcher ex,Launcher Pro .
     
  8. mohit21121995

    mohit21121995 New Member

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    But I want my twlauncher back.It was so cool.Is there any way to get back it.:(
     
  9. karandpr

    karandpr Well-Known Member

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    2,951
    Likes Received:
    1,815
    Check my blog
    In stock stock stock folder
    you have stock launcher as touchwiz30Launcher.apk
    push it in /system/app
     
  10. bivek

    bivek Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 22, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    hi my applications keep disappearing.i have to restart my phone 4-5 times to get them back.
     
  11. karandpr

    karandpr Well-Known Member

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    2,951
    Likes Received:
    1,815
    Just clear the Level 1 and level 2 cache in Task manager !!
    or install another launcher like Golauncher ex ,launcher pro ,ADW , Panda home ,open home ....
     
    bivek likes this.

Share This Page

Loading...