Please post here when you receive ics otaGeneral


Last Updated:

  1. admn81

    admn81 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 20, 2010
    Messages:
    641
    Likes Received:
    150
    Spoke to someone with LG a few minutes ago, and they said the ICS update is only going to be available via OTA.
     

    Advertisement
  2. StarScream2109

    StarScream2109 Well-Known Member Developer

    Joined:
    Feb 29, 2012
    Messages:
    5,393
    Likes Received:
    1,472
    It makes sense it shouldn't be to long before you guys get it
     
  3. Staticaxe

    Staticaxe Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    91
    Likes Received:
    11
    Finally got the LG software assistant to DO something... it's upgrading now. 8 minutes remaining. Will report back shortly!


    Edit: Yikes! Just hit the power button to see if there was any change on the phone and got a screen that says "Download Mode - Do Not Unplug device, etc..." this is taking a LONG time! Hoping this is a good sign!

    Edit 2: Bummer. Looks like just upgraded to V6? I thought that was what I got when I followed the instructions in the thread to return to pure stock? Oh well... lots of excitement for nothing.
     
  4. finndo77

    finndo77 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 1, 2010
    Messages:
    860
    Likes Received:
    107
    I believe there is something changed in the V6 return to stock fine that is being detected, causing it to download the update to your phone. This has happened to several people
     
  5. bones420la

    bones420la Well-Known Member

    Joined:
    Mar 29, 2012
    Messages:
    518
    Likes Received:
    82

    i think with mine its picking up the kernel.. but a sure way to find out what your about to update to is to check in C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\phone it should have the cab file your downloading in there... it just did it to me.. again
     
  6. PlayfulGod

    PlayfulGod Well-Known Member Developer

    Joined:
    Jan 28, 2011
    Messages:
    8,109
    Likes Received:
    4,938
    its rumoured the ICS upgrade will be OTA only. ;)
     
  7. StarScream2109

    StarScream2109 Well-Known Member Developer

    Joined:
    Feb 29, 2012
    Messages:
    5,393
    Likes Received:
    1,472
    Yes as I've read it will be an OTA update
     
  8. WaVeS

    WaVeS Well-Known Member

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    80
    Likes Received:
    11
    Do you have the drivers for your phone installed? I would use 'mass storage' and make sure USB debugging is checked.
     
  9. bones420la

    bones420la Well-Known Member

    Joined:
    Mar 29, 2012
    Messages:
    518
    Likes Received:
    82
    A.J.: He should take it to your local store and tell them to force the new software.


    ^^ from someone at verizons webchat help said that... anyone on stock close to a vzw store wanna try this?
     
  10. becksalottery

    becksalottery Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2011
    Messages:
    115
    Likes Received:
    15
    I'm pretty sure I did; was woken up 5 times last night by my phone demanding I update to v6 (usually it only asks me to do this once a week, so the insistence was weird to begin with). Then this morning it asked me something a little differently with different instructions, kinda implying it was the ics ota. I denied it rhough bc I didnt know what it would do if it realised it was missing the original Swype + the v6 update.
     
  11. admn81

    admn81 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 20, 2010
    Messages:
    641
    Likes Received:
    150
    Did you ever take the official v6 update or just install a v6 based ROM?
     
  12. becksalottery

    becksalottery Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2011
    Messages:
    115
    Likes Received:
    15
    since I'm missing the original Swype apk (i had to delete the original to update to a newer version), v6 always fails due to 'system error' when it attempts install.
     
  13. admn81

    admn81 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 20, 2010
    Messages:
    641
    Likes Received:
    150
    It was trying to update from v6 from v4 I'd assume. Finndo has a link with the files I will edit my post and post link. maybe somEone else can direct ya to it.
    http://joelperryproductions.com/spectrum/stock/

    There's the link the apk should be there
     
  14. becksalottery

    becksalottery Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2011
    Messages:
    115
    Likes Received:
    15
    thanks for the link!!! but no, it was something besides the v6 update-- it nags me so often i have that popup memorised. This new message was worded differently and l didn't think to screenshot it :( l dont know.for sure though, since i accepted neither. alas! :p
     
  15. admn81

    admn81 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 20, 2010
    Messages:
    641
    Likes Received:
    150
    Your making me tempted to go back to stock and see lol can someone whose on stock try and post what they get?
     
  16. Monkeyzluck

    Monkeyzluck Well-Known Member

    Joined:
    Jul 2, 2012
    Messages:
    70
    Likes Received:
    21
    I'm on stock since last week and it says that I'm up to date with V6
     
    admn81 likes this.
  17. becksalottery

    becksalottery Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2011
    Messages:
    115
    Likes Received:
    15
    I KNOW DUDE. I'm so tempted ro fix the swype thing and update to v6 to see if i get the new update message again. but i dont want to lose root if i dont get ics as a reward :p
     
  18. Monkeyzluck

    Monkeyzluck Well-Known Member

    Joined:
    Jul 2, 2012
    Messages:
    70
    Likes Received:
    21
    You might be a winner on the it's roulette. It's not hard to get rooted again anyway with the awesome tools our deva made.
     
  19. hollywoods14

    hollywoods14 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 20, 2012
    Messages:
    889
    Likes Received:
    121

    if just ups you to v6 the AIO works to root and install cwm.
     
  20. MrB206

    MrB206 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 4, 2012
    Messages:
    1,879
    Likes Received:
    254
    Or you can just keep a rooted v6 nandroid. You have to remove and replace the recovery of course but at least you could know when ota is available and reject it.
     
  21. hollywoods14

    hollywoods14 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 20, 2012
    Messages:
    889
    Likes Received:
    121
    i think even on B.O. oe B.P is will try to download the ota wont it? I know it did with the v6 update.
     
  22. bones420la

    bones420la Well-Known Member

    Joined:
    Mar 29, 2012
    Messages:
    518
    Likes Received:
    82
    i thought mt fixed that in the newest BO?
     
  23. hollywoods14

    hollywoods14 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 20, 2012
    Messages:
    889
    Likes Received:
    121
    not usre if he did or not. I know me made a zip to block it while we were on the v5 based B.O. 2.0
     
  24. bones420la

    bones420la Well-Known Member

    Joined:
    Mar 29, 2012
    Messages:
    518
    Likes Received:
    82
    I must have been thinking about the bootloop fix
     
  25. Monkeyzluck

    Monkeyzluck Well-Known Member

    Joined:
    Jul 2, 2012
    Messages:
    70
    Likes Received:
    21
    Now it looks like Bell's (Canadian service provider) version of the Optimus lte will be getting Ics sooner than later. Hopefully that will put a fire under Verizon to show that they aren't the slowest at implementing update, now that it seems that Sprint is going to beat them with the Nitro (who's update is coming tomorrow) :p!
     

Share This Page

Loading...