PopupuiReceiver???


Last Updated:

  1. silver_s

    silver_s New Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 26, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Does anyone knows what PopupuiReceiver is?everytime i end it in task manager it starts again.it can t be uninstalled or disabled from application manager...

     

    Advertisement
  2. argedion

    argedion The TechnoFrog Moderator

    Joined:
    Jun 20, 2011
    Messages:
    6,358
    Likes Received:
    6,249
    Welcome to the forums :) We're Glad your here.

    Never heard of that particular program however task managers generally have the opposite affect then what we desire. Android does a much better job at managing its memory than what either you or I could do. You see every time you end a task and it starts back up Android thinks its an important task there for it reserves memory for that task.
     
  3. machpovii3

    machpovii3 New Member

    Joined:
    Sep 12, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I've been monitoring this program for a hile now and I had once disabled it (though I've forgotten how) and I finally realize what it is. Have you ever gotten random popups while using your device?? THAT'S what it is. It is simply a popup user interface receiver... a direct marketing tool to advertise to you. Apps that I have NEVER had ads pop up with all of a sudden have random pop ups. Though I've liked Samsung's equipment so far,I'm really considering switching to HTC or the dreaded Sony because of this. :mad::mad::mad:
     
  4. wrongway611

    wrongway611 New Member

    Joined:
    Jul 7, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    So?
     
  5. chanchan05

    chanchan05 The Doctor Guide

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Messages:
    13,310
    Likes Received:
    3,516
    Sony and HTC also has popup receiver. AFAIK it's also used by apps like Viber, Handcent, etc for SMS popups. It's not a Samsung only thing, it's an Android capability.
     
  6. bla_black

    bla_black New Member

    Joined:
    Jul 12, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Go to sittings then go to backup and reset then scroll down until you resets sitting!!! Trust it will work!!!! Sorry it's late!!!!
     
  7. Crashdamage

    Crashdamage Well-Known Member

    Joined:
    Feb 25, 2011
    Messages:
    4,453
    Likes Received:
    2,720
    Best Answer
    Install Addons Detector and run a scan.
     

Share This Page

Loading...