1. Introducing Channels - a new way to chat with other Android users!
    Dismiss Notice

Ports for App Market???


Last Updated:

  1. Jackster22

    Jackster22 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 26, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Do you need to open ports to download apps?

    Iv tryed loging in and out of google talk and restarting. but nothing

    Plz help
     

    Advertisement
  2. Szadzik

    Szadzik Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2010
    Messages:
    5,413
    Likes Received:
    715
    No ports need to be opened.

    1. What kind of errors are you getting when you go into the Market?
    2. Are you using WiFi or cellular data?
    3. If you use cellular do you have APN set up and all other apps are working?
     
  3. Jackster22

    Jackster22 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 26, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Wifi and the downloads just don't start...
     
  4. Szadzik

    Szadzik Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2010
    Messages:
    5,413
    Likes Received:
    715
    Reboot. Try again. It sometimes happens to me too that when I am on WiFi downloads take a bit longer to start.

    Try using 3G, that always resolves he problem for me.
     
  5. Jackster22

    Jackster22 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 26, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Done it all befor and i tryed agen just now...

    Nothing...
     
  6. Szadzik

    Szadzik Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2010
    Messages:
    5,413
    Likes Received:
    715
    The last resort wold always be to do a hard reset.
     
  7. Jackster22

    Jackster22 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 26, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Im updating the software now i hope it works after this...
     
  8. Jackster22

    Jackster22 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 26, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Fixed!!!! Updated to 2.1 and it works....


    Thanks all that posteded!
     

Share This Page

Loading...