Problem after ROM upgrade


Last Updated:

  1. Skaftet

    Skaftet New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 16, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    After upgrading my Hero there has occured a problem.
    When attemting to move or remove short cuts the aplication starts. I press and hold the short cut i wish to move or remove on my home screen waiting for the little vibration and for the trash can to appere. But the short cut instead runs the aplication. Sometimes it works, sometimes not. This is a bit annoying. Anyone else have the same problem, or better yet have a solution?

    Thanks
     

    Advertisement
  2. mcdonaa

    mcdonaa Member

    Joined:
    Sep 2, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Sure this isn't a sensetivity problem, i.e. the device is not picking up a 'held' press, and thinking you have just pressed on a shortcut? My phone has the update, and I havn't seen this problem. Tried re-calibrating the touch screen?
     
  3. Skaftet

    Skaftet New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 16, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Makes sense.

    I'll give it a hwirl.....
     
  4. Skaftet

    Skaftet New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 16, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I explored the problem some more, and found that short cuts on the two top rows of the display behaved as they should. The two bottom rows did not.
    I'm not known to be grate at finding stuff, neither round the house or anywhere else, so this sensetivity adjustment function i could not find. Only calibration of the on screen keyboard.

    Non the less the problem has now disappeared after a second or third restart. I don't feel any wiser after this, but it works now so at least I know the display isn't broken in some way.
    Guess it was just a "hick up".

    Thanks!
     

Share This Page

Loading...