Problem during factory reset.General


Last Updated:

  1. immerume2

    immerume2 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 11, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    1
    had this going in another thread and decided against hijacking that poll thread.

    I decided to factory reset my phone. I did the power off, hold volume down and power up at the same time. I got a menu from that and selected "clearstorage". It went to a screen with a pic of my phone and a red trianlge with an exclamation point through it.

    It has been like this for about 1 hour now. I am afraid to take the battery off now though. The buttons are not responding. Is this just something to wait out, anyone ever seen this before? Should I just bite the bullet and pull it? Just advise not holding anyone accountable for what happens next. Thanks.
     

    Advertisement
  2. BeastMD

    BeastMD Well-Known Member

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    153
    Likes Received:
    18
    I did that and after my eris would never come back. Had to get a replacement from Verizon.
     
  3. immerume2

    immerume2 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 11, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    1
    So I grew a pair and popped the battery off... after I put it back on and turned it on nothing had changed on the phone at all. Going to try the settings privacy restore steps now instead now. Will post results.
     
  4. immerume2

    immerume2 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 11, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    1
    it took about 5 minutes to reboot but all is well now. Thanks for the help in the other thread.
     
  5. Frisco

    Frisco =Luceat Lux Vestra= VIP Member

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    22,479
    Likes Received:
    9,225
    Good to see it resolved, immerume.
     

Share This Page

Loading...