Problem with HTC G1


Last Updated:

  1. dipsomania

    dipsomania Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 20, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0

    Advertisement
  2. jonbonazza

    jonbonazza Well-Known Member

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Messages:
    1,934
    Likes Received:
    458
  3. dipsomania

    dipsomania Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 20, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    I wrote this string in my manifest.xml:

    <uses-sdk android:minSdkVersion="3" android:targetSdkVersion="4" />
     
  4. jonbonazza

    jonbonazza Well-Known Member

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Messages:
    1,934
    Likes Received:
    458
    Does it use any features that your phone does not posses?

    Sometimes things will work ont he emulator and not the physical device... The emulator is not a perfect relacement for testing on actual hardware...
     
  5. dipsomania

    dipsomania Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 20, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    No, I don't think to use particular features.
     
  6. jonbonazza

    jonbonazza Well-Known Member

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Messages:
    1,934
    Likes Received:
    458
    I will test the app for you if you can get the apk file to me somehow.
     
  7. dipsomania

    dipsomania Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 20, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
  8. jonbonazza

    jonbonazza Well-Known Member

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Messages:
    1,934
    Likes Received:
    458
    When I click the link, I get the following error:
    "La risorsa richiesta
     
  9. dipsomania

    dipsomania Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 20, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Eheheh... :)
    No, you should click on "qui", download and rename the file GPPoker.zip to GPPoker.apk... ;)
     
  10. jonbonazza

    jonbonazza Well-Known Member

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Messages:
    1,934
    Likes Received:
    458
    Ahh ok... I should have rleied on my knowledge of the italian language... I see it says, "The requested resource can be accessed here" lol Wow I am an idiot... sry :p
     
  11. jonbonazza

    jonbonazza Well-Known Member

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Messages:
    1,934
    Likes Received:
    458
    Hmm... It won't let me install it... That's odd....
     
  12. dipsomania

    dipsomania Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 20, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Yes, very strange... :confused:
    I can send you the entire project, maybe you take a look...
     
  13. jonbonazza

    jonbonazza Well-Known Member

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Messages:
    1,934
    Likes Received:
    458
    If you want to do that then I guess I could, but quick question: What locals does your app support? I realize that you are spanish (At least I am assuming), so it's a possibility that if you didn't set your app up to support a US local, then that might be why I can't install it. of course, I thought that if you left the default folders in the project then it would default to that... I am not sure, I am just thinking aloud... haha
     
  14. scoobythegambler

    scoobythegambler Member

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
  15. jonbonazza

    jonbonazza Well-Known Member

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Messages:
    1,934
    Likes Received:
    458
  16. dipsomania

    dipsomania Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 20, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
  17. dipsomania

    dipsomania Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 20, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    No, my application doesn't support localization and I'm Italian... ;)
    Yes, I left the default folders in the project.

     
  18. jonbonazza

    jonbonazza Well-Known Member

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Messages:
    1,934
    Likes Received:
    458
    That was italian??? Wow.. That's odd... I am studying italian and I speak to italian friends in italian all the time... I wonder why I didn't understand it? XD

    EDIT: You have to sign an app for it to be available for installation.

    Look here: http://developer.android.com/guide/publishing/app-signing.html
     
  19. jonbonazza

    jonbonazza Well-Known Member

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Messages:
    1,934
    Likes Received:
    458
    At any rate, I was testing the app and it seems to work fine. The signing fixed the installation and the app has no bugs that I can find.
     
  20. dipsomania

    dipsomania Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 20, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Ole! :D

    Thank you very much! :)

     

Share This Page

Loading...