Problem with mms


Last Updated:

  1. CrimsonPride

    CrimsonPride Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 28, 2010
    Messages:
    1,482
    Likes Received:
    200
    I've had the phone since it came out and I love it, but it wont send pictures taken with the default camera, I've tried using lower qualities but it hasn't helped. I installed FxCamera and any picture I take with that will send pics no problem, even the highest quality.

    The pics I try to send using the default camera will say "sending" for hours and I will receive a message saying something like "message failed."

    Anyone have the same problem or know anything I can try to fix it, thanks in advance.
     

    Advertisement
  2. KristaLoves

    KristaLoves New Member

    Joined:
    Jul 28, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    Try turning the WiFi off while sending
     
  3. CrimsonPride

    CrimsonPride Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 28, 2010
    Messages:
    1,482
    Likes Received:
    200
    I just tried that and I dont seem to be getting much 3g activity even though it usually works fine where I am. I will leave it running for a while and see if anything changes.
     
  4. Baldilocks

    Baldilocks Well-Known Member

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    1,242
    Likes Received:
    159
    I've not had any problems unless I am in a low signal area. (Like in my basement.)
    The MMS program automatically re-sizes them anyway so that they will send.

    Maybe try a system restore and see if that fixes anything.

    (You shouldn't have to turn off Wi-Fi as it defeats the purpose of it being a smart phone.)
     
  5. CrimsonPride

    CrimsonPride Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 28, 2010
    Messages:
    1,482
    Likes Received:
    200
    I've tried both suggestions now and neither have worked. Anyone got anything else?
     

Share This Page

Loading...