Problems flashing my .sbf file with RSD


Last Updated:

  1. johnsgresham

    johnsgresham Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    im trying to go from 2.1 back to 2.0.1 to root but...

    When i go into bootloader mode, the screen doesnt change from "bootloader 2.2C....." to anything. and the flashing always fails at 100% and nothing is changed when i restart my phone. need help please
     

    Advertisement
  2. mode

    mode Active Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
  3. johnsgresham

    johnsgresham Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Yah I'm gonna retry installing drivers but it recognizes my phone on the computer and in rsd
     
  4. kematocha

    kematocha Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    I am having a problem reverting back to 2.01 as well. I have followed the instructions as well but when I pick the file in RSD it show in the box by the ... button but the start button is not available, just stays grayed out. Any ideas?
     
  5. Theshape

    Theshape Well-Known Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    146
    Likes Received:
    11
    +2^

     
  6. Titaniac

    Titaniac Well-Known Member

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    120
    Likes Received:
    6
    You need to run RSD Lite as an administrator. However, you cannot right-click on the RSD Lite shortcut in the start menu. I run Vista, and I had to go into C:\Program Files (x86)\Motorola\RSD Lite\ and right-click on SDL.exe and select "Run as Administrator".

    I also had to enable UAC, but you may not have to. Go to Control Panel, User Accounts, then enable UAC from there. You will have to reboot the computer. Then you can perform the above step.

    Titaniac
     
  7. johnsgresham

    johnsgresham Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    I don't use vista but if you do you have to run as administrator, I use xp with 32 bit, but ill try running rsd from the program files. And if that doesn't work I want to try it on my windows 7 computer, but I haven't seen any programs for windows 7
     
  8. Titaniac

    Titaniac Well-Known Member

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    120
    Likes Received:
    6
    From what I remember you shouldn't have to run as administrator if you are using XP. I am pretty sure that you have to if using vista or 7.
     
  9. johnsgresham

    johnsgresham Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    yah i know that . so i am giving up on my xp computer and i just wanted to know if the files are compatible with windows 7 and not only vista/xp
     
  10. Titaniac

    Titaniac Well-Known Member

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    120
    Likes Received:
    6
    I've read that they are compatible. Hope this helps...
     
  11. johnsgresham

    johnsgresham Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Thanks I will try that later this afternoon.
     
  12. mode

    mode Active Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    I've had success shift+right clicking the shortcut to run as administrator in 7. I believe the same applies to Vista (it works on my work machine).
     

Share This Page

Loading...