Problems getting Adfree to work.


Last Updated:

  1. CheeseJam

    CheeseJam Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    179
    Likes Received:
    44
    Hey, I was following the directions for getting Adfree to work here, but I am having some problems. After I download and install hosts from the program, there is no "hosts" folder in my SD card. What am I doing wrong, thanks! :)
     

    Advertisement
  2. yojoe600

    yojoe600 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    2,188
    Likes Received:
    207
    if you flash the s-off it will work without doing all this
     
    CheeseJam likes this.
  3. CheeseJam

    CheeseJam Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    179
    Likes Received:
    44
    Oh, thank you! All I had to do was do that, reboot boot my phone, and I was good to go! Thanks again! :)
     
  4. yojoe600

    yojoe600 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    2,188
    Likes Received:
    207
    sure thing... i think everyone should flash the S-off it makes system writing apps work and i havent seen any ill affects yet
     
  5. crackers8199

    crackers8199 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    548
    Likes Received:
    59
    just installed adfree...am i supposed to get the continuous spinning little circle where ads used to be? lol i was expecting to just see a blank space, but the spinning circle (like something is loading) never goes away...
     
  6. necosino

    necosino Well-Known Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    1,962
    Likes Received:
    338
    Very weird; I just get blank space myself.. Maybe try re-updating and then restarting?
     
  7. crackers8199

    crackers8199 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    548
    Likes Received:
    59
    that's what i was thinking, i haven't rebooted yet since i installed. i'll give that a shot tonight (i'm trying to see how long my battery lasts without turning the phone off or rebooting right now)...
     
  8. CheeseJam

    CheeseJam Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    179
    Likes Received:
    44
    I also get blank. I had completely full ads until I rebooted, so I would think that would fix the problem for you.
     
  9. jaybeewaybee

    jaybeewaybee Well-Known Member

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Messages:
    56
    Likes Received:
    23
    I get circles. Even after uninstall. Weird. Circles on Astro...some games are blank.
     

Share This Page

Loading...