Problems since 2.1 updateSupport


Last Updated:

  1. Nas_Killed_The_Prom_Queen

    Nas_Killed_The_Prom_Queen New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 20, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I have been having problems with the 2.1 update :(

    * When i try to conect o the internet via moblie internet it takes ages to connect.
    * Facebook only sync half my contacts then it had to force quit and wont update again
    * It wont detect my Virgin 50 meg broadband :(

    ...On the firmware version, its says 2.1-update1 ......is that what it ment to say?
     

    Advertisement
  2. Slug

    Slug Check six! Moderator

    Joined:
    Aug 1, 2009
    Messages:
    20,390
    Likes Received:
    16,500
    Orange's data network was down earlier this week so this may be related. When did you update your handset?

    I don't use FB myself so can't help, but there seem to be a few "issues" with it on the Hero.

    Did the wifi connection work prior to the update?

    Yup, all present and correct.
     
  3. Nas_Killed_The_Prom_Queen

    Nas_Killed_The_Prom_Queen New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 20, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    It wifi didnt pick it even before the update :(
     
  4. Slug

    Slug Check six! Moderator

    Joined:
    Aug 1, 2009
    Messages:
    20,390
    Likes Received:
    16,500
    What router are you using?
     
  5. Nas_Killed_The_Prom_Queen

    Nas_Killed_The_Prom_Queen New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 20, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Dlink wireless N rounter that virgin media gave me
     
  6. Slug

    Slug Check six! Moderator

    Joined:
    Aug 1, 2009
    Messages:
    20,390
    Likes Received:
    16,500
    Make sure that the router is running in G-mode; the Hero's wireless chipset doesn't support N-mode so even mixed G/N-mode might cause it problems.
     
  7. mtmoore

    mtmoore New Member

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I have an issue where I plug my headphones in since the 2.1 upgrade and I can't change the volume, as soon as I plug them in it recognises the headphones have been plugged in and then automatically reduces the volume to nothing (vibrate). If I try to increase the volume it either won't let me, or shoots up to maximum, no inbetween... if I then try to reduce the volume it then reduces to nothing again.

    I have tried restarting the phone and it still has the issue. It worked a-ok under 1.5 using the Toggleheadset app. Which I have also removed incase that was causing an issue..

    Any ideas?
     
  8. mtmoore

    mtmoore New Member

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Worked it out myself, settings, Sound & display, turn off Quiet ring on pickup. Bit daft that but it works
     

Share This Page

Loading...