Problems with phone while on the charger after updating?


Last Updated:

  1. ScorpDX

    ScorpDX Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    1,642
    Likes Received:
    375
    I noticed last night while on the charger I have the following problems...

    1. Backlight no longer working behind the home keys.
    2. Major lag in the keyboard.
    3. Long pressing the letters to get a number or symbol doesn't work.

    Unplugging the phone instantly fixes all three. Just wondering if anyone else is noticing similar?
     

    Advertisement
  2. frankiepapa

    frankiepapa Well-Known Member

    Joined:
    May 15, 2010
    Messages:
    98
    Likes Received:
    4
    When using a generic charger that i bought for $10 i noticed some minor issues. it was tough to drag the phone through certain screens but the charger that came with the phone allows me full smooth functionality. Are you using the charger the phone came with?
     
  3. ScorpDX

    ScorpDX Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    1,642
    Likes Received:
    375
    Yes, that was the standard plug/cord that came with it.
     
  4. JTC3495

    JTC3495 Member

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Mine is acting weird on the charger also. It is lagging and making little chirp noises.
     
  5. skpd

    skpd Well-Known Member

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    321
    Likes Received:
    84
    man I'm glad I didn't do the update yesterday and waited for feedback. I'll do the same thing when Sprint puts it back out again. I'll let other be the guinea pig ;)
     
  6. BetterMost

    BetterMost Banned

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    1,066
    Likes Received:
    119

    Mine is also making strange alert sounds. Seems to work OK on the charger however.
     
  7. shadowarz

    shadowarz Member

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    This happened to me but a restart appears to have fixed the issue.
     

Share This Page

Loading...