1. Introducing Channels - a new way to chat with other Android users!
    Dismiss Notice

pulse browser auto shut downSupport


Last Updated:

  1. nobbynutbags

    nobbynutbags New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hi all- I wanted to check with other pulse users whether they had a problem with the default browser closing unexpectedly on certain websites.

    I've found one webpage which force closes the browser without fail and was wondering if anyone else can check whether it does the same to their phone.

    Go to rightmove.com and type in a location to search for property (I used waterloo, south east london). Click the "For Sale" button
    On the next page leave everything as it is and click "find properties".
    My phone will auto close the browser before any properties come up! Anyone else got the same problem?


    I've had 2 pulses now as the first had a screen issue (it registered button presses on the screen when I wasn't touching it) and both have closed the browser when I do the steps above!:confused:

    I'm kind of getting a little bored with the phone being so flakey...
     

    Advertisement
  2. Muuurgh

    Muuurgh Well-Known Member

    Joined:
    Oct 13, 2009
    Messages:
    67
    Likes Received:
    1
    I've got the same issue.

    It won't be anything to do with the phone, it'll be something on their website (probably some javascript) that is causing the browser to crash. There are 325 html errors, and 48 CSS errors on that page. I'm surprised it looks as good as it does! Dodgy code.
     
  3. nobbynutbags

    nobbynutbags New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Ah that's good to know that the phone is working as it should I guess. It was still frustrating that I couldn't get the estate agents details from the site when I needed it but at least its not the phones fault!
     
  4. muscleman

    muscleman Member

    Joined:
    Feb 9, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    hey guys have you tried installing the "Dolphin" Browser to see if it does the same on that one?
     
  5. muscleman

    muscleman Member

    Joined:
    Feb 9, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Might be worth a go :)
     
  6. Muuurgh

    Muuurgh Well-Known Member

    Joined:
    Oct 13, 2009
    Messages:
    67
    Likes Received:
    1
    I didn't even think about using another browser. Apparently Dolphin has pinch to zoom... does that work on the Pulse? That's if you end up using it nobby, I'm not trying to hijack the thread :)
     
  7. nobbynutbags

    nobbynutbags New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Yep- tried that. The same thing happenned with the dolphin browser which is what led me to think it was the phone as opposed the the brwser.
     
  8. muscleman

    muscleman Member

    Joined:
    Feb 9, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    ow well there goes my thery lol..... and the pinch to zoom, dont work on the pulse unfortunetelly not that it really bothers me i find the pulse browser really nice :)
     

Share This Page

Loading...