Question About Notification E-mails from the Forum


Last Updated:

  1. booser4

    booser4 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 30, 2009
    Messages:
    136
    Likes Received:
    21
    Having an issue with e-mails I keep getting saying someone replied to one of my replies or a thread I'm subscribed to on the forums. I normally never have had trouble turning off the e-mail setting on forums / message boards, but for some reason it wont work with what I did. So far I changed the following setting in the User CP Area...

    On the tab on the left under Settings and Options, I click "Options"....

    Then I went to the spot that says "Default Thread Subscription Mode"....

    This was set for e-mails to be on, so I changed it to "No Email Notification", and I keep getting e-mails still. I saved it and everything, still not working. Do I need to change the setting somewhere else, or do I need to make myself not subscribe to any threads in this setting?

    Any help would be appreciated. Just getting hammered with e-mails saying "So and so has replied to blah blah thread."
     

    Advertisement
  2. DanSan

    DanSan Well-Known Member

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    324
    Likes Received:
    5
    go to your usercp and check any current subscriptions you might have. get rid of them, this way it isnt going off old settings
     
  3. booser4

    booser4 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 30, 2009
    Messages:
    136
    Likes Received:
    21
    Thanks much, I think that was the only issue.
     

Share This Page

Loading...