question about reverting to original rom


Last Updated:

  1. Hordriss

    Hordriss Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    227
    Likes Received:
    18
    I'm considering reverting back to my carrier's Rom which was originally on it when I first got the phone, due to the excessive battery drain with the Villain 5.3.

    Do I need to load the generic 1.5 Rom before I do that? And will reverting unroot the phone?

    Another consideration though. Could it be using the apps2sd facility which is causing the extra battery drain?
     

    Advertisement
  2. Hordriss

    Hordriss Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    227
    Likes Received:
    18
    I think I'be just figured out the problem. WiFi was on, but I didn't realise without the widget that was on the stock Rom.
     
  3. premiump

    premiump Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    178
    Likes Received:
    19
    I couldn't get away with a widget that wasn't "visual" either.

    Do a search in Market for "curvefish" ... they do free widgets that are cool little icons that have coloured switches to instantly show whats on and whats not.
     
  4. Jaffa

    Jaffa Well-Known Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    1,185
    Likes Received:
    91
    Or use the built in Android power widget
     
    premiump likes this.
  5. premiump

    premiump Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    178
    Likes Received:
    19
    OMG :eek: That is awesome Jaffa, never knew that existed! I have only had Villain5.2 a few days, and there is so much new in 2.1. Nice one!

    Goodbye curvefish widgets, hello stock power widget :D
     
  6. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42 Moderator

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    12,757
    Likes Received:
    8,888
    Aren't the WiFi widgets the same on 1.5 and 2.1?
     
  7. premiump

    premiump Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    178
    Likes Received:
    19
    They weren't for me. I used to have icons (widgets?) that were grey/black in colour and visually switched. I couldn't find them in Villain5.2, but I thought that was a 2.1 improvement ... the new icons were colourful, but they took you to the "settings", not turned stuff on/off.

    The Android Power widget is exactly what I wanted in the first place. If it existed in 1.5, I never knew it was there :rolleyes::D
     

Share This Page

Loading...