Question about the available memory under running appsSupport


Last Updated:

  1. csalem77

    csalem77 Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    I just got my Incredible a few days ago and I'm still learning it. So far its much better than my old Blackberry. I just have a question as to if this is normal or if I have a defective phone. When I got into running apps under settings its shows on the bottom (the numbers of course vary) Avail: 64+219 in 25 and Other 60mb in 4. As soon as I open then browser and go back and check it goes to Avail: 58mb+0.00b in 25 and Other: 0.00b in 4. I checked my fiancee's Moto Droid and it isn't doing this. Is it normal with the Incredible or is my phone defective? Thanks in advance!
     

    Advertisement
  2. csalem77

    csalem77 Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Anybody?????
     
  3. csalem77

    csalem77 Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Wow....this makes me miss crackberry! Mods please remove this thread. Thank you.
     
  4. jayno20

    jayno20 Well-Known Member

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    279
    Likes Received:
    24
    Good question... I would like to know this as well...
     
  5. csalem77

    csalem77 Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Thank you for at least replying. Glad I'm not the only one having this issue. Hopefully someone here knows the answer and can help us.
     
  6. chris61292

    chris61292 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    137
    Likes Received:
    15
    I just checked and mine does this too, I wouldn't worry about it, probably just software bug
     
    csalem77 likes this.
  7. aw1974

    aw1974 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 28, 2010
    Messages:
    155
    Likes Received:
    24
    I don't think it's a bug. I was just playing with it and when you stop an app you'll notice that the numbers instantly change and the 0.00 will become a greater number. It's prob just the memory being used by a running app.
     
    csalem77 likes this.
  8. csalem77

    csalem77 Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Thanks guys. That's all I was looking for. Just didn't know if it was a problem or not and VZW tech support had no idea.
     
  9. cp1

    cp1 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    375
    Likes Received:
    35
    What about those numbers makes you think the phone's defective?
     
  10. csalem77

    csalem77 Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    The fact that it goes from 100mb or so to 0 in a matter of seconds and the MOTO Droid wasnt doing it. New to android and just asking. It has already been answered.
     

Share This Page

Loading...