Refresh People's PhotosSupport


Last Updated:

  1. illusionz

    illusionz Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 24, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    6
    Is there a way to refresh the pictures this phone pulls from gmail or facebook to more recent pictures?

    A bunch of them are outdated, and I wish they would change.

    Also, is there somewhere to choose between Facebook and Gmail thumbnails?
     

    Advertisement
  2. illusionz

    illusionz Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 24, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    6
    Achoo.
     
  3. GrandMasterB

    GrandMasterB Go Go Gadget Flow! VIP Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    2,208
    Likes Received:
    599
  4. illusionz

    illusionz Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 24, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    6
    Damnit, I knew somebody was going to say that...

    Actually I was going to save that for a second bump, quoting myself.
     
  5. akrulez308

    akrulez308 Active Member

    Joined:
    Mar 23, 2010
    Messages:
    35
    Likes Received:
    4
    I believe this is a bug. I just delete and add my Facebook account again. This seems to refresh the Facebook pictures.
     
  6. illusionz

    illusionz Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 24, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    6
    I don't want to do that though... that would delete so much crap.
     
  7. Ruben

    Ruben Well-Known Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    1,152
    Likes Received:
    349
    There are so many threads on this...search?
     
  8. illusionz

    illusionz Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 24, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    6
    Where?

    Link me to one with my issue addressed in it.
     
    GrandMasterB likes this.
  9. illusionz

    illusionz Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 24, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    6
    I searched, and couldn't find a post with a fix.

    Anyone?
     
  10. ttamnedlog

    ttamnedlog Well-Known Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    250
    Likes Received:
    55
    Yeah, as far as I know, there is no fix at the moment.

    You should just bite the bullet and make custom images for each contact and disable facebook/google contact sync. This way you can choose 256x256 images, which won't be pixelated on the current call screen the way the facebook/google pictures are.
     
  11. illusionz

    illusionz Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 24, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    6
    Ugh.

    Why can't it just work.
     
  12. ttamnedlog

    ttamnedlog Well-Known Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    250
    Likes Received:
    55
    It's either Android-wide, or Sense-wide. I forget which. So it's not just our Incredibles.
     
  13. ramcharger1979

    ramcharger1979 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 24, 2010
    Messages:
    250
    Likes Received:
    13
    The easiest way to refresh the photos is to un-sync the facebook by htc restart your phone and then re-sync
     
  14. illusionz

    illusionz Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 24, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    6
    Damnit, I did that, now I lost all of my links in my contacs.
     
  15. jbuck1984

    jbuck1984 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    422
    Likes Received:
    39
    i was just trying to do the same thing, there is no way im going through an relinking... I think it took me like 2-3 hours to get my phonebook in order. Bump for better problem resolution
     
  16. GrandMasterB

    GrandMasterB Go Go Gadget Flow! VIP Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    2,208
    Likes Received:
    599
    No way, are you serious. 2-3 hours doing what? I've got 417 contacts and only one that I have problems with.
     
  17. Landry

    Landry New Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I figured this out the other day. When you go into the Menu-Settings-Accounts & sync-Facebook for HTC Sense make sure that Sync Contacts is checked. My friend's photos updated as soon as I did that.
     
  18. frmovrfnctn

    frmovrfnctn Well-Known Member

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    81
    Likes Received:
    6
    I do this at least once a week, and I've never had a promblem losing a link in a contact
     
  19. upther

    upther Well-Known Member

    Joined:
    May 7, 2010
    Messages:
    456
    Likes Received:
    61

    Tried that and it didn't work. Oh well.
     

Share This Page

Loading...