[Release] Another new baseband C_01.43.01P


Last Updated:

  1. OMJ

    OMJ Bazinga VIP Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    3,288
    Likes Received:
    825

    Advertisement
    Pfilly likes this.
  2. Gunner

    Gunner Well-Known Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    660
    Likes Received:
    89
    Jeez. The leaks are ridiculous all the sudden.

    Have u tested this one?
     
  3. OMJ

    OMJ Bazinga VIP Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    3,288
    Likes Received:
    825
    just installed a second ago seems to be fine. Hard to tell cause my reception at my office has always been good
     
  4. BigMace23

    BigMace23 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    228
    Likes Received:
    7
    I <3 leaks for my droid!
     
  5. johnlgalt

    johnlgalt Antidisestablishmentarian VIP Member

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    9,416
    Likes Received:
    1,919
    Wait, we need the 1.041 baseband? huh.

    I think I am still on hte last .3x one - let me check....

    Hmmm, I have C_01.41.00R - I suppose that is is older than C_01.41.01P, right?

    *sigh* - so much crap to do....
     
  6. Branndon

    Branndon Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    481
    Likes Received:
    30
    Im on that one too John.... where's the other one?
     
  7. johnlgalt

    johnlgalt Antidisestablishmentarian VIP Member

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    9,416
    Likes Received:
    1,919
    linked in the thread that OMJ linked to -
     
  8. tom108

    tom108 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    1,672
    Likes Received:
    309
    oh jeez! i think i need to stop visiting the site for like a week and then come back when most of the leaks are done. lol
     
  9. Redflea

    Redflea Well-Known Member

    Joined:
    Oct 6, 2009
    Messages:
    2,623
    Likes Received:
    289
    P3Droid refers to a baseband required to flash the new one, but the one he refers to doesn't appear to exist...might want to wait a bit before flashing this. LIkely a typo issue in his post, but ...

    P3Droid says in the OP: "YOU MUST HAVE UPDATED TO THE C_01.41.01P BASEBAND BEFORE USING THIS ONE."

    Problem is, C.01.41.00R is the version from the last update from P3Droid.

    The link provided in the OP is to the thread where C.01.41.00R was released, not the C_01.41.01P that is mentioned.
     
  10. Redflea

    Redflea Well-Known Member

    Joined:
    Oct 6, 2009
    Messages:
    2,623
    Likes Received:
    289
    P3Droid has cleared it up, go ahead and flash away... :)

    P3Droid: "Sorry for the confusion, yes 41.00R was the previous version. It is safe to install."
     
  11. johnlgalt

    johnlgalt Antidisestablishmentarian VIP Member

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    9,416
    Likes Received:
    1,919
    lol - then you'll have 4 Themed ROMs to try out, plus various and sundry updates and fixes.....
     
  12. altimax98

    altimax98 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    718
    Likes Received:
    615
    what happens if your not updated to that other version before going to this one????

    Not that I did that in anyway.. just for other people to know :rolleyes::(
     
  13. johnlgalt

    johnlgalt Antidisestablishmentarian VIP Member

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    9,416
    Likes Received:
    1,919
    Yes it does. It says Download here - that links to another thread that has the DL link in it. I just got both of them.

    nm, lol - saw your second post after posting this.
     
  14. mazz0310

    mazz0310 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    587
    Likes Received:
    38
    I have a conspiracy theory about all these leaks.

    MDW wants to keep up the traffic hits, and if they released them all at once, well thats a one time, but throughout the week....thats GENIUS.

    Haha just joking around as always, but it would be smart idea if true ;-)
     
  15. johnlgalt

    johnlgalt Antidisestablishmentarian VIP Member

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    9,416
    Likes Received:
    1,919
    Actually, the truth is that the devs just got their hands on the FroYo dump, played with it until they got a working one for DROID, and are now fixing little things as they get to them
     
  16. mazz0310

    mazz0310 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    587
    Likes Received:
    38
    Cool cool, I was just joking around anyway.
     
  17. johnlgalt

    johnlgalt Antidisestablishmentarian VIP Member

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    9,416
    Likes Received:
    1,919
    Lol I know you were - I just put that out there before some n00b comes along and thinks you're not....
     
  18. emdmao

    emdmao Well-Known Member

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    384
    Likes Received:
    51
    newest update causes bootloops with a 2.1 ROM

    hmm went back to .41 and bootlooping also...shit
     
  19. Gunner

    Gunner Well-Known Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    660
    Likes Received:
    89
    Yeah these new basebands are Froyo flavored. I wouldn't use them w/ 2.1 ROMS.
     
  20. emdmao

    emdmao Well-Known Member

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    384
    Likes Received:
    51
    .41 worked on 2.1


    hoping right now that the old downgrade zip will fix the bootlooping...
     
  21. Redflea

    Redflea Well-Known Member

    Joined:
    Oct 6, 2009
    Messages:
    2,623
    Likes Received:
    289
    UPDATE: All email accounts came back to normal...removed/re-added all accounts except main account, and the phone prompted me to sign in again to my main account a little while later and all was fine. :)

    FYI - this baseband update broke email sync for me on all my Gmail accounts...this also happened w/the previous update, but it self-healed relatively quickly.

    This time it isn't fixing itself. I tried rebooting a couple times, turning sync for those accounts on and off, etc. Didn't help.

    Eventually removed and re-added all of the accounts except my primary accounts and it looks like that is fixing for those accounts.

    But can't remove/re-add primary account except via factory reset. :(

    So I'm gonna wait a while and see if it eventually self-heals on the last account.

    There is a message on the Settings>Accounts and Sync screen that says "Sync is currently experiencing problems. It will be back shortly."

    This has only ever occurred when doing these two latest baseband updates...
     
  22. ooja3k

    ooja3k Well-Known Member

    Joined:
    May 19, 2010
    Messages:
    45
    Likes Received:
    1
    This new baseband update seems to have erked my wifi tether. If that is even possible. It takes forever for the computer cannot become connected to the internet after connected via the wireless tether. Wired tether seems like the same problem.

    I had no problems with wifi tether with .00p



    EDIT: seems to be working fine now. albeit a bit slower than the previous baseband both via tethered speedtest.net on the computer, and via the speedtest app on the droid.

    Also in response to the above post, my syncing is working properly. Probly just took some time for the radio to settle in.
     
  23. emdmao

    emdmao Well-Known Member

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    384
    Likes Received:
    51
    well, thank goodness I had the downgrade zip on my card. lol I should've figured this might have been 2.2 only and not tried it while at work..
     
  24. Redflea

    Redflea Well-Known Member

    Joined:
    Oct 6, 2009
    Messages:
    2,623
    Likes Received:
    289
    I don't think we have any proof yet that this is for 2.2 only...I ran the previous update on 2.1 w/out any issues after the sync reset itself.
     
  25. johnlgalt

    johnlgalt Antidisestablishmentarian VIP Member

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    9,416
    Likes Received:
    1,919
    downgrade?

    Also, I have 41.00R already. I have no issues with sync except on GV - no VM sync at all, but I cannot confirm if this is because of the baseband update or if it is because of FroYo itself.

    At any rate, I am gonna try the new one and see if it helps.
     

Share This Page

Loading...