Remove Motonav on Milestone in USASupport


Last Updated:

  1. eachna

    eachna Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    35
    Likes Received:
    1
    I bought a German Milestone to have all the goodness of DROID on a GSM network. So far so good.

    I have this Motonav app on it and I'd like to know if there's a way to remove it. I'm one of those obsessive people who doesn't like to have anything on my phone I won't actually make use of.

    Anyway to get this app off?

    Gwen
     

    Advertisement
  2. lonesomefolly

    lonesomefolly Active Member

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Go to the appsmarket, download quick uninstaller (appmanager) by B&B. Select motonav with the uninstaller. You'll get a message saying its a system application, I have no idea what will happen if you agree to remove it. I love my motonav!
     
  3. eachna

    eachna Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    35
    Likes Received:
    1
    Thanks! It didn't occur to me it might cause a problem. Maybe I'll leave it till after the 2.0.1 update comes out.
     
  4. ProMixeR

    ProMixeR New Member

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Anyone know already option how to remove MotoNav? I deleted some files from Menu-Applications, but still is MotoNav on Droid :S

    I want other GPS application.
     
  5. ProMixeR

    ProMixeR New Member

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    bump....
     
  6. MarioNico

    MarioNico Well-Known Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    68
    Likes Received:
    2
    I think you need Admin rights (root) to remove a system app.
     
  7. ProMixeR

    ProMixeR New Member

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Huumm and i dont want to root it :/ grrrrr i hope someone has a solution xD
     
  8. stibbons

    stibbons New Member

    Joined:
    Jan 30, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    It's a system app and you can't mess with system stuff without root access.

    If you do root it, though, you can remove Motonav by following these directions. You may need to make sure you've cleared data in use by the app before removing it, though.
     
  9. ProMixeR

    ProMixeR New Member

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I already clear data in menu-application. So only solution is root :/
     

Share This Page

Loading...