rhod160 batt temp doesnt workAccessories


Last Updated:

  1. K2e2vin

    K2e2vin Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 17, 2010
    Messages:
    57
    Likes Received:
    3
    So I'm on my second rhod160 battery and same problem...battery temp shows 25.4 only. Serial ends in 02M......any else have this problem?
     

    Advertisement
  2. NilsE

    NilsE Well-Known Member

    Joined:
    Aug 7, 2010
    Messages:
    206
    Likes Received:
    48
    Does it work otherwise?

    For all intents and purposes you just have a nice cool battery if it is charging and running the phone and lasting for a reasonable time.

    Probably need a little more detail on what the problems are.
     
  3. K2e2vin

    K2e2vin Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 17, 2010
    Messages:
    57
    Likes Received:
    3
    Yes, it works with the original battery.

    I'm mainly concerned because I have setcpu to underclock to 700mhz when it gets hot...with a inaccurate reading this profile is useless. I'm also curious if EVO(or any stock rhod160 phone) owners are able to monitor their phone temps.
     
  4. NilsE

    NilsE Well-Known Member

    Joined:
    Aug 7, 2010
    Messages:
    206
    Likes Received:
    48
    Now I understand your question.

    I have no idea on other phones but I have the same battery and I do see the battery temp fluctuate. It's odd that yours sits at one temp and since it did it with 2 that is even more odd.

    Have you gone into recovery and tried to wipe the battery stats and see if that helps.
     
  5. K2e2vin

    K2e2vin Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 17, 2010
    Messages:
    57
    Likes Received:
    3
    Yup, wiped battery stats via Clockwork Recovery, and still shows only 25.4C. I think I'll try a friend's EVO battery if he'll let me and see if that makes a difference.
     

Share This Page

Loading...