Ringtone plays while I'm in a callSupport


Last Updated:

  1. DanDroide

    DanDroide Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    564
    Likes Received:
    126
    Hi,
    Lately I'm in a conversation on my Bionic and a second call comes in and it plays the ringtone at full volume like I'm not in a call...weird!

    Obviously, anybody experience this or have any ideas how to make it go back to just the call waiting sound?

    Thanks!
     

    Advertisement
  2. Thom

    Thom Guides Guide

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    10,692
    Likes Received:
    4,227
    The only suggestion I have ... get a copy of Volume Control + (I use Volume Control + Pro) and see how the various volume levels are set. You might be surprised.

    ... Thom
     
  3. DanDroide

    DanDroide Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    564
    Likes Received:
    126

    Thanks for the suggestion Thom...downloading it now.
     
  4. Thom

    Thom Guides Guide

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    10,692
    Likes Received:
    4,227
    A screenshot of mine is attached.

    ... Thom
     

    Attached Files:

  5. DanDroide

    DanDroide Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    564
    Likes Received:
    126
    It's still doing it. I may just re-build (after factory reset) to eliminate it.

    Thanks anyway Thom!

    Dan :)
     
  6. Thom

    Thom Guides Guide

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    10,692
    Likes Received:
    4,227
    Did you do a Factory Data Reset after upgrading to ICS?

    ... Thom
     
  7. DanDroide

    DanDroide Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    564
    Likes Received:
    126
    Yes I did...per your recommendation :)

    It just started doing that.

    Anyway, I did another Factory Data Reset and it seems to have stopped. Of course I backed up everything ahead of time and saved many screenshots to help my rebuilding.
     
  8. Thom

    Thom Guides Guide

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    10,692
    Likes Received:
    4,227
    That should not have been needed. It sort of sounds like you have a BAD app installed that is acting up.

    A major system update is bound to run into a problem or two. It should have been cleared for you with the Factory Data Reset.

    Perhaps your backup/restore is restoring a problem back onto your clean slate?

    ... Thom
     
  9. DanDroide

    DanDroide Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    564
    Likes Received:
    126
    No problems since the Factory Reset. I'm always cutting back on apps when reinstalling. :)
     
    OutOfPhase likes this.

Share This Page

Loading...