Rogers Magic on AT&T no dataSupport


Last Updated:

  1. Jime

    Jime New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 19, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I got a Rogers HTC Magic and unlocked it for use with my AT&T SIM card. All of that went well, and I can use the phone to make call and can connect for data via WiFi, but cannot get any over-the-air data connection. I have an unlimited media net subscription. I get a 3g connection on my Samsung Eternity at my house, but nothing on the Magic. Any suggestions?

    Model: HTC Magic (Rogers)
    Firmware: 1.5
    Baseband Version: 62.52S.20.18U_3.22.20.17
    Kernel Version: 2.6.27-dd63d1eb u70000@Android-X01 )
    Build number: 2.16.631.6 146733 CL#33776 release-keys
     

    Advertisement
  2. screwthe49ers

    screwthe49ers Active Member

    Joined:
    May 28, 2009
    Messages:
    43
    Likes Received:
    1
    Check your apn.
     
  3. coscom

    coscom Member

    Joined:
    Aug 12, 2009
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    I agree, you probably need to set up your APN settings, check out this link and either edit or create a new APN on your phone with the settings on the page. Those settings are working fine for me so far and I'm using an unlocked Rogers Magic on AT&T with a stock ROM. Anyways here is the link:

    Once More unto the Breach: My New Android Phone and AT&T Wireless
     
  4. Jime

    Jime New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 19, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Thank you screwthe49ers and coscom those were the hints I needed. It is now working!
     
  5. tlbj6142

    tlbj6142 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 11, 2009
    Messages:
    89
    Likes Received:
    2
    Do you get 3G access with that setup? I thought you could only get EDGE due to a frequency difference?
     
  6. rob3rtx

    rob3rtx New Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Rogers Magic has the same frequency as AT&T so it works in 3G as well.
     
  7. coscom

    coscom Member

    Joined:
    Aug 12, 2009
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    I've been getting both Edge and 3G fine with my unlocked Rogers Magic on AT&T.
     
  8. supernewb

    supernewb New Member

    Joined:
    Sep 7, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    O M G ! ! ! !
    YES !

    I cant believe this ( well I can really ) :eek::D

    but I have been trying to get this to work for weeks !!! !



    Thank you



    Now , how do I get java games to work .........:confused:
     

Share This Page

Loading...