[ROM] Aloysius 2.0v12


Last Updated:

  1. Romparoo

    Romparoo Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 13, 2010
    Messages:
    615
    Likes Received:
    74

    Advertisement
  2. alprazolam

    alprazolam Well-Known Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    1,722
    Likes Received:
    194
    Seems that a lot of people are using this one. Think I'll give it a try though I think I like Vanilla better than Sense.
     
  3. 71ValiantSRT-4

    71ValiantSRT-4 Active Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    I cant get LWP to work. I love this rom but I'm really wanting LWP.
     
  4. droidkevlar

    droidkevlar Well-Known Member

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    815
    Likes Received:
    111
    You are aware there are 2 versions of this ROM. There is a MAP version that is for navi and there is a LWP version for LWP. Make sure you got the correct one.
     
  5. 71ValiantSRT-4

    71ValiantSRT-4 Active Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Is'nt there one with both on it?
     
  6. Caddyman

    Caddyman Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    3,216
    Likes Received:
    638
    i tried ee, ic3, white widow, alyosuis, etc, and i am now back to ee. ee is just good, fast, looks good, stable, etc.
     
  7. droidkevlar

    droidkevlar Well-Known Member

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    815
    Likes Received:
    111
    No. LWP causes nav to not work, so the dev has made 2 different versions. Giving the user a choice on which they want.
     
  8. Romparoo

    Romparoo Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 13, 2010
    Messages:
    615
    Likes Received:
    74
    Ya Caddy, I really like EE and I just flashed it to my wife's. After a day she wasn't liking Alyosuis. She should be good to go now.
     
  9. Caddyman

    Caddyman Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    3,216
    Likes Received:
    638
    yeah i think i found a happy medium. i am running EE ROM, home switcher and ADW launcher. this way i can have 2 totally different and functional home screen layouts that are easy to switch back and forth between.
     
  10. alprazolam

    alprazolam Well-Known Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    1,722
    Likes Received:
    194
    I would go with EE, but I just like the Vanilla ROMs for some reason. I know that EE is likely to be really stable. Maybe I'll get brave and just try it, tomorrow. I started on WW 3.1 and haven't left it since.
     
  11. BlazeD OnE

    BlazeD OnE Banned

    Joined:
    May 19, 2010
    Messages:
    234
    Likes Received:
    12
    I really enjoyed EE 2.0.1, my only issue was the soft keys not lighting up really bugged me.
     
  12. cornbreadfarts

    cornbreadfarts Well-Known Member

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    429
    Likes Received:
    21
    +1 3.0 was just released and fixed that issue, however, the blue theme isn't complete. i am waiting for it to be completed before i go back to EE.

    i have been running vanilla roms lately, but I just flashed Aloysius Snow. (just released yesterday) It's nice.
     
  13. droidkevlar

    droidkevlar Well-Known Member

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    815
    Likes Received:
    111
    Back to the subject of this thread....there is a new version released. Head over to XDA to peep it.
     
  14. JrzDroid

    JrzDroid Well-Known Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    1,682
    Likes Received:
    308
    you tried all the ones I tried, lol
    but I'm still on Aloysius, after getting MMS to work i haven't found one that runs smoother. Now I just need a certain 5 mflops users to release what he's running....
     
  15. BigBeefy

    BigBeefy Well-Known Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    101
    Likes Received:
    6
    I get 5 mflops. I am on v12 with the ADW launcher.

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  16. JrzDroid

    JrzDroid Well-Known Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    1,682
    Likes Received:
    308
    ^ Tell Me How?!^:)
     
  17. BigBeefy

    BigBeefy Well-Known Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    101
    Likes Received:
    6
    Well, I dont know if this makes a difference but this is how I got to where I am ...
    I already have setCPU installed on my phone.
    Then I downloaded Linpack from market (free).
    I went to this site...
    Overclock Patch and update.zip - xda-developers.
    Followed the directions on that page.
    downloaded kernel-overclock-update-v3.zip .
    Set my clock speed to 768/768.
    I wasnt happy with what I got, somewhere in the mid 3 MFLOPS, so I looked into JIT.
    I flashed JIT and did another Linpack and that is what I got.
     
  18. thenestor

    thenestor Well-Known Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    1,038
    Likes Received:
    316
    Did you have to remove Sense?
     
  19. BigBeefy

    BigBeefy Well-Known Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    101
    Likes Received:
    6
    I did remove the Rosie.apk.
     
  20. JrzDroid

    JrzDroid Well-Known Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    1,682
    Likes Received:
    308
    how!!!! THATS WHAT I NEED TO DO!
     
  21. alprazolam

    alprazolam Well-Known Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    1,722
    Likes Received:
    194
    Okay...I finally got around to trying other ROM's today, but I just sat at the bootup animation screen for 30 minutes. Did the wipes. Tried Aloysius 2v12 and white. Looked down in the first post on xda and tried the adb command given for those not upgrading from v11. Got the # symbol. Nothing. I'm back on my nand backup of WW 3.1 now. Help?
     
  22. JrzDroid

    JrzDroid Well-Known Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    1,682
    Likes Received:
    308
    what are you trying to do?
    edit: nvmd

    if you got the # then your golden

    now my issue is if i try to turn the phone off, it won't...ugh
     
  23. alprazolam

    alprazolam Well-Known Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    1,722
    Likes Received:
    194
    That's what I thought, but no dice for me. I stay on the boot screen without loading the new ROM. I'll give it another run in a minute. If I can get this to work, flashing new ROM's will be very painless.
     
  24. JrzDroid

    JrzDroid Well-Known Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    1,682
    Likes Received:
    308
    well I'm wiping my current Aloy and installing a fresh v12 with overclock patch. Deleting the two NAND backups of Aloy i have and going from there. Lets hope my issues go bye bye. Next fun step. Ditching rosie.apk and enabling JIT
     
  25. droidkevlar

    droidkevlar Well-Known Member

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    815
    Likes Received:
    111
    You using A2sd?
     

Share This Page

Loading...