[ROM][CM7.2-RC1] MiRaGe - KANG build of CyanogenMod Available Now !!


Last Updated:

  1. xintensex

    xintensex Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    210
    Likes Received:
    6

    Advertisement
    tube517 likes this.
  2. bobstro

    bobstro Well-Known Member

    Joined:
    Oct 2, 2010
    Messages:
    150
    Likes Received:
    42
    The Mirage build is still my favorite CM on the NOOK Color. I understand an official CM 7.2 is due soon, but since Mirage incorporated so many fixes, I want to make sure they're all included before I go back to the official CM repositories.
     
  3. ChiweN

    ChiweN Well-Known Member Contributor

    Joined:
    Dec 5, 2011
    Messages:
    885
    Likes Received:
    579
    I actually prefer phiremod over mirage. Its faster IMO, and my available ram never drops below 215 its kinda crazy lol, normally its even higher than that. PM just seems lighter to me.

    I have to admit though, I'm using the mirage kernal with phiremod lol. The mirage kernal chews up less resources than fattires kernal.
     
  4. colchiro

    colchiro Well-Known Member

    Joined:
    Jun 4, 2010
    Messages:
    8,886
    Likes Received:
    1,784
    So you have 215 megs of wasted ram? :D

    I prefer to use all of mine.
     
  5. ChiweN

    ChiweN Well-Known Member Contributor

    Joined:
    Dec 5, 2011
    Messages:
    885
    Likes Received:
    579
    Lol, nope, I didn't mean it like that. The 215 I mention isnt 'true' free ram. This is including cached apps and what not. What I mean is I have MORE available for good use, rather than tedious resource hogging.

    Thought you had me huh? Hehe :p
     
  6. colchiro

    colchiro Well-Known Member

    Joined:
    Jun 4, 2010
    Messages:
    8,886
    Likes Received:
    1,784
  7. colchiro

    colchiro Well-Known Member

    Joined:
    Jun 4, 2010
    Messages:
    8,886
    Likes Received:
    1,784
    Tried to update my wife's NC to 11-10 build, but got "Status 1" error and had to restore backup. Guess I need to research this. I know the update wasn't a bad download.
     

Share This Page

Loading...