[ROM] CTMod 3.80 (04/07/13)


  1. tejodite

    tejodite Active Member


    i have the same problem with the player, but then i use winamp and work perfectly fine and not only that the others aplications start to work too
    DMajor239 likes this.
  2. DMajor239

    DMajor239 Well-Known Member


    I'll try that when I flash it again, thanks.
  3. xaelith

    xaelith Well-Known Member

    I get that as well with the play music app and stock (root or not; doesn't matter). So that makes me think it's more of a connection issue.




    ......come to think of it, I haven't had this since updating to FG11, or at least that I've noticed.
  4. DMajor239

    DMajor239 Well-Known Member

    I downgraded back to the old baseband so im not sure if it could be that. I did try playing music i have synced into my google account and that actually gave me less problems. It was mainly the mp3s and m4as inside my sd card. But now im back to stock 2.3.4 and everythings working fine like it always did. I'll reflash this once blood updates it.
  5. gkak

    gkak Well-Known Member

    blood, do you think you can rid of that annoying signal lost sound in your next update? I made a logcat and think I found where the sound is refered to. thanx

    I/TelephonyRegistry( 170): notifyServiceState: 1 home Searching for Service Unknown CSS not supported 75 4162RoamInd: -1DefRoamInd: -1EmergOnly: false
    I/TelephonyRegistry( 170): notifyDataConnection: state=0 isDataConnectivityPossible=false reason=null interfaceName=null networkType=0
    D/BT HS/HF( 440): BluetoothPhoneState : handleMessage : 1
    D/PhoneApp( 440): mReceiver: ACTION_ANY_DATA_CONNECTION_STATE_CHANGED
    D/PhoneApp( 440): - state: DISCONNECTED
    D/PhoneApp( 440): - reason: null
    D/PhoneApp( 440): SignalInfoTonePlayer.run(toneId = 86)...
    D/NotificationMgr( 440): hideDataDisconnectedRoaming()...
  6. xaelith

    xaelith Well-Known Member

    Hey Blood, pm me please. I've got a question I would like to ask off-the-record-like.
  7. androidkrazy

    androidkrazy Well-Known Member

    Hey Bloodawn have a couple questions for you about the quick panel when you get some time could you please pm would be much appreciated :D
  8. jdogrambo

    jdogrambo Well-Known Member Developer

    my phone should pry be here tomorow if not tomorow it will be here tuesday and im so glade im getting it back i missed the damn thing
  9. Slayer72

    Slayer72 Well-Known Member Contributor

    LOL glad to hear :p
  10. genezix

    genezix Member

    Love this ROM but I'm having one frustrating issue with the camera. It works, but only about 15-20% of the time. Other times it gives an error and says cannot connect to camera. I have no other camera apps installed and it was working fine for an hour or so, then suddenly went quirky. I find that if I wait awhile after closing the camera app it seems to turn on more reliably, so it's almost like the app isn't actually letting go of the camera or something when you close it. Or the O.S.. Anyways help would be appreciated as it's the ONLY thing that isn't working right for me.

    Yes, I re-flashed the ROM, yes I tried a factory reset, yes I tried fixing permissions.
  11. xaelith

    xaelith Well-Known Member

    Did you try setting your phone down, shaking your finger at it in an angry manner, and yell at it to behave? :p

















    Just kidding.......if only it were that easy.....
    DMajor239 likes this.
  12. Bloodawn

    Bloodawn Well-Known Member

    Verson 3.70
    Switched the base to Sprint FG11
    Added a version for Sprint
    Most previous issues should be fixed (If the camera still says failed to connect try toggling on and off the Flashlight widget in the notification window, if that doesn't fix it go to the Quickpanel settings and disable Flashlight then go to Manage applications in settings and clear Camera data and reboot)
    Updated GooManager to newest version
    Updated post #2 with some extra info

    sending/receiving MMS for boost hasn't been tested so hopefully it works.

    edit:added more info on the camera
    Slayer72, vmed and DMajor239 like this.
  13. DMajor239

    DMajor239 Well-Known Member

    Loving this update!!
  14. vmed

    vmed Well-Known Member

    The camera "did" mess with me a lil again, but I think I got it now! Hooray! I did like you said Blood about disabling the flashlight in quickpanel settings. that helped, but not quite all the way, then I downloaded "Tiny Flashlight app" cuz I like having a flashlight on my phone, & the camera & video haven't screwed up on me at all! Wow! I would've never guessed it had to do with the flashlight! So I believe it's fixed! I'm really liking this rom even more now lol! Oh yeah I'm glad you released the removed apps, I was missing the email a lil & I like the genie widget too! So once again Thank You Blood for your hard work!
  15. vmed

    vmed Well-Known Member

    Now that this Rom is kickin' ass lol, I'm hoping that someone that knows about theming (cuz I don't know LoL!) can get those Prevail Themes over to this phone (with permission from those guys of course!) I checked them out & they are Freakin' Baddass! Any one of those would look gr8 on this phone. So are there any themers out there?
  16. casperischinky

    casperischinky Well-Known Member

    I am running 3.69 all I did was disable the flashlight like u suggested BLOOD and I have no issuez with the camera,I just figured I let everyone else know how it worked for me so if anyone else is running the same version of this rom test it out lol,and BLOOD kick ass rom bro, this shit runs smooth and no lag like when I was running stock rom.
  17. genezix

    genezix Member

    Yeah I'm in agreement. The flashlight toggle was what is causing the problem. I hope it's fixable. The notification power-widget was one of the main reasons I switched to this ROM. Thanks a bunch for this!
  18. genezix

    genezix Member

    Okay, question: How do you get in to DM mode to update the PRL manually in this ROM? The normal ##7678# way doesn't work.
    vmed likes this.
  19. vmed

    vmed Well-Known Member

    Thanks for asking that question cuz it isn't working 4 me either, it worked with every other rom i've tested so I assumed it worked for this one but I guess not. So how about it Blood? Any clue to this dilemma?
  20. Bloodawn

    Bloodawn Well-Known Member

  21. vmed

    vmed Well-Known Member

    I don't no scripts so I tried what Xruptor said in that link post #37 & it didn't work. Another thing is that since the 2.3.6 update we couldn't connect to the com port. So I found that if you go into CWM and just stay there you can get the com port to connect. http://androidforums.com/transform-...037-writing-prls-your-2-3-6-now-possible.html But right now with this rom I can't even access Diag mode.
  22. genezix

    genezix Member

    I noticed one other thing. The calendar app in this rom has an annoying huge + button covering the top part which doesn't even work.
  23. the_doofus

    the_doofus Well-Known Member

    hey dudes - when this rom comes out, would i be able to restore my data from titanium, coming from the rooted ff27 updated rom? or would it causes issues, force-closes, etc?

    thanks ;)
  24. Bloodawn

    Bloodawn Well-Known Member

    the rom is already out. and I don't recommend restoring apps or data, especially coming from a different rom.
    bobcan13 likes this.
  25. Slayer72

    Slayer72 Well-Known Member Contributor

    Thanks Blood for another fine update/release, it's running smooth here, no issues at all... Great job bro... ;)
Loading...

Share This Page