[ROM] MidnightRom: Sense 1.5.4


Last Updated:

  1. BlackGravity

    BlackGravity Well-Known Member

    Joined:
    Apr 16, 2011
    Messages:
    462
    Likes Received:
    63
    Only issue I'm having with the latest beta is,with 4G on the market wont download any apps ,just says "waiting for network" anyone else getting this ?

    Sent from my GT-P3113 using Tapatalk
     

    Advertisement
  2. wigginst

    wigginst Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2011
    Messages:
    917
    Likes Received:
    58
    That is a known problem with all the roms. Apparently some way the market reads the 4g.
     
  3. BlackGravity

    BlackGravity Well-Known Member

    Joined:
    Apr 16, 2011
    Messages:
    462
    Likes Received:
    63
    Good to know it's not just me one

    Sent from my GT-P3113 using Tapatalk
     
  4. XAL2

    XAL2 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 25, 2012
    Messages:
    454
    Likes Received:
    29
    What did you use to flash?
     
  5. lqcorsa

    lqcorsa Well-Known Member

    Joined:
    Nov 12, 2011
    Messages:
    122
    Likes Received:
    8
    twrp 1.1.1.
     
  6. XAL2

    XAL2 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 25, 2012
    Messages:
    454
    Likes Received:
    29
    I like 4ext better. Some people say that they have problems flashing with twrp 1.1.1
     
  7. lqcorsa

    lqcorsa Well-Known Member

    Joined:
    Nov 12, 2011
    Messages:
    122
    Likes Received:
    8
    Hmm..guess I was one of the lucky ones. :p

    I'm not getting anywhere near 4300 on quad standard, but it's about 3800 which isn't bad. Using the standard 1.5 Ghz OC.

    I'm not sure what I think of Sense yet. This is my first day running an HTC phone. I like the look of stock ICS more. Sense looks a little too cartoony for me. But the lockscreen, and launcher is very nice. No need for GO SMS or Go Launcher anymore.
     
  8. metal571

    metal571 Well-Known Member

    Joined:
    May 8, 2012
    Messages:
    517
    Likes Received:
    74
    You'll want Go SMS once you start getting nagged like hell with Radio Interface Resource Shortage errors with the stock messaging, let me tell you. Don't worry I'm sure you'll see them soon enough. This phone has a major radio firmware bug in it currrently. And I too hate Sense so much...AOSP is way way better. CM9 is coming says some people on the forum, we just need to find a dev to do it for us.
     
  9. lqcorsa

    lqcorsa Well-Known Member

    Joined:
    Nov 12, 2011
    Messages:
    122
    Likes Received:
    8
    I just realized why I was able to use TWRP without problems by reading around a little more. I went into recovery by using fastboot. I guess if you do that, you can flash no problem with S-ON.
     
  10. metal571

    metal571 Well-Known Member

    Joined:
    May 8, 2012
    Messages:
    517
    Likes Received:
    74
    Correct. I'm not sure why people recommend doing fastboot flash boot boot.img when they could just get into recovery and allow the recovery access to the boot partition by using the command fastboot boot recovery.img then flashing as if they had S-OFF. However, 4EXT, once installed, effectively removes the need for a computer altogether since it flashes boot images with S-ON in a special way without needing to boot it from fastboot.
     
  11. BlackGravity

    BlackGravity Well-Known Member

    Joined:
    Apr 16, 2011
    Messages:
    462
    Likes Received:
    63
    i use GOSMS and one thing i notice.. whatever settings you have .. if you reboot the phone the setting will go back to default.. dunno why but it does.
     
  12. metal571

    metal571 Well-Known Member

    Joined:
    May 8, 2012
    Messages:
    517
    Likes Received:
    74
    That's really strange, I never got that. What do you mean? I suppose you could always make a backup of your settings before you restart the phone just in case
     
  13. lqcorsa

    lqcorsa Well-Known Member

    Joined:
    Nov 12, 2011
    Messages:
    122
    Likes Received:
    8
    Might seem obvious, but I got this on my Triumph when I moved the app over to my SD card.
     
  14. metal571

    metal571 Well-Known Member

    Joined:
    May 8, 2012
    Messages:
    517
    Likes Received:
    74
    Could you release the next one with Vsync turned on? The tearing drives me nuts. I know how to shut it off by modifying the file but the setting doesn't seem to stick on reboot
     
  15. Hollaback12786

    Hollaback12786 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 29, 2012
    Messages:
    198
    Likes Received:
    19
    You could reflash the newest kernel update and then via aroma installer u can choose whatever settings you want
     
  16. thebryceee

    thebryceee Well-Known Member

    Joined:
    Feb 28, 2012
    Messages:
    2,245
    Likes Received:
    233
    You can turn v sync on during install of the anthrax kernel installer.
     
  17. metal571

    metal571 Well-Known Member

    Joined:
    May 8, 2012
    Messages:
    517
    Likes Received:
    74
    Wow never used that, where can I get it is that on Chad's site
     
  18. BlackGravity

    BlackGravity Well-Known Member

    Joined:
    Apr 16, 2011
    Messages:
    462
    Likes Received:
    63
    Gosms isn't on my sd card

    Sent from my Galaxy Tab 2
     
  19. Hollaback12786

    Hollaback12786 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 29, 2012
    Messages:
    198
    Likes Received:
    19
    Yes it is, he just posted 2.7.6b I think, dude is a maniac lol updatin things 24/7
     
  20. Hollaback12786

    Hollaback12786 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 29, 2012
    Messages:
    198
    Likes Received:
    19
    I've never had that problem on my intercept, triumph or this phone lol that's interesting
     
  21. xthedakmanx

    xthedakmanx Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 10, 2011
    Messages:
    767
    Likes Received:
    652
    New version is uploading atm. I pretty much think most, if not all, the bugs are worked out.


    -Lowered default max clock to 1.35 down from 1.566 to help people who's phones are getting either too hot, or won't boot
    -Upgraded kernel to 2.7.6b
    -Updated init.qcom.post_boot.sh scripts

    And well...that's it lol
     
  22. lqcorsa

    lqcorsa Well-Known Member

    Joined:
    Nov 12, 2011
    Messages:
    122
    Likes Received:
    8
    Oh crap... :(
     

    Attached Files:

  23. lowbo32

    lowbo32 Active Member

    Joined:
    Jun 27, 2011
    Messages:
    33
    Likes Received:
    3
    Everything I set my cpu to 1000 MHz, is doesn't seem to stick after the phone's put to sleep. Is there something I'm overlooking that is causing this action to be undone? Has anyone else seen this issue?
     
  24. metal571

    metal571 Well-Known Member

    Joined:
    May 8, 2012
    Messages:
    517
    Likes Received:
    74
  25. lqcorsa

    lqcorsa Well-Known Member

    Joined:
    Nov 12, 2011
    Messages:
    122
    Likes Received:
    8
    Your fix worked the first time. Then I sent an MMS message, and it started doing the same thing. So I tried your fix again, and it kept me from getting the error while sending messages. It's inconsistent though.

    Whether I'm using Go SMS or not doesn't seem to matter either. What a bunch of crap. :mad:

    I wonder if manually downgrading to an earlier PRL, like 61007 or something would work. I guess some people have tried getting VM to reprogram their phone. I might try that when I have the time.
     

Share This Page

Loading...