[ROM][STABLE] Hybrid III aka v3


Last Updated:

  1. tanj2011

    tanj2011 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 28, 2011
    Messages:
    331
    Likes Received:
    8
    Do we hav 2 flash it lyk evry othr rom or sum othr method coz I read description thread n sum part confused me...
     

    Advertisement
  2. varun.chitre15

    varun.chitre15 Well-Known Member Developer

    Joined:
    Oct 6, 2011
    Messages:
    1,677
    Likes Received:
    645

    Yes
     
  3. Sentacy

    Sentacy Well-Known Member

    Joined:
    Sep 13, 2011
    Messages:
    135
    Likes Received:
    21

    Lot of things posted in same thread making me confused abt flashing ROM.
    Varun i downloaded H3.. plz correct me if i had to download new as i read in a article dat link is updated.. Wen it was updated?

    If not den tell wat changes had to be done.. .. .. .. ..
     
  4. varun.chitre15

    varun.chitre15 Well-Known Member Developer

    Joined:
    Oct 6, 2011
    Messages:
    1,677
    Likes Received:
    645

    The link is totally updated.
    Just flash it.
    No need to change or delete anything now.
    Everything is corrected.
    Just flash it now.
     
  5. ninadchaudhari

    ninadchaudhari What's up !

    Joined:
    Nov 17, 2011
    Messages:
    1,800
    Likes Received:
    526
    Thanks you helped a lot
     
  6. mastermind1024

    mastermind1024 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 13, 2011
    Messages:
    994
    Likes Received:
    410
  7. Sentacy

    Sentacy Well-Known Member

    Joined:
    Sep 13, 2011
    Messages:
    135
    Likes Received:
    21

    I just want to know when it was updated.. as i downloaded Hybrid 3 on last Wednesday.. .. .. .. ..
    Also think Hybrid 1 is also updated right?
     
  8. varun.chitre15

    varun.chitre15 Well-Known Member Developer

    Joined:
    Oct 6, 2011
    Messages:
    1,677
    Likes Received:
    645

    hybrid 3 was updated on Dec 9.
    And yes hybrid 1 is also updated but don't download it because it is giving status 6 error while flashing.
     
  9. varun.chitre15

    varun.chitre15 Well-Known Member Developer

    Joined:
    Oct 6, 2011
    Messages:
    1,677
    Likes Received:
    645
    You are wrong.
    It is repaired.
    copied my text eh??
     
  10. mastermind1024

    mastermind1024 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 13, 2011
    Messages:
    994
    Likes Received:
    410
  11. cool.gautam

    cool.gautam Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 3, 2011
    Messages:
    723
    Likes Received:
    147
    Lolz...I have my examz now will be back to forum completely in 2 daya
     
  12. adityadeva

    adityadeva Well-Known Member

    Joined:
    Aug 19, 2011
    Messages:
    265
    Likes Received:
    32
    ok guys I moved into Hybrid 3 this morning after failing to boot from sam's second method of GB :( .

    Gautam thanks a ton.

    listed below is what I did. pls suggest what more I should do.

    1.wipe data/factory reset then wipe cache, wipe dalvik & flashed the rom.

    2. booted into new rom. rebooted into recovery and from advanced restore restored data and sd-ext of the old stock rom but not the cache. rebooted to phone.

    3. I got my old settings intact. used system tuner to under clock to 122 (lower limit), scheduler set to performance. set to init.d.

    4. uninstalled link2sd. rebooted. installed link2sd fresh. ran mount scripts. rebooted. now link2sd working fine. (read your post regarding link2sd just now doc. should I run a2sd remove. will do it as you say).

    5. why did not the normal widgets work while the go widget worked. Is it because I did not restore the cache partition.

    6. flash apk got restored when link2sd came back. haven't checked flash playback yet.
     
  13. adityadeva

    adityadeva Well-Known Member

    Joined:
    Aug 19, 2011
    Messages:
    265
    Likes Received:
    32
    all the best for ya exams. :)
     
  14. varun.chitre15

    varun.chitre15 Well-Known Member Developer

    Joined:
    Oct 6, 2011
    Messages:
    1,677
    Likes Received:
    645
  15. adityadeva

    adityadeva Well-Known Member

    Joined:
    Aug 19, 2011
    Messages:
    265
    Likes Received:
    32
    Varun. Thanks for ya contrib to H3
     
  16. tanj2011

    tanj2011 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 28, 2011
    Messages:
    331
    Likes Received:
    8
    Ashwa rom's notification Centre is better lukin den hybrid v3..
     
  17. gouthamb

    gouthamb Well-Known Member

    Joined:
    Dec 2, 2011
    Messages:
    231
    Likes Received:
    38
    hows hybrid 3 ?
     
  18. mastermind1024

    mastermind1024 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 13, 2011
    Messages:
    994
    Likes Received:
    410
    Flash working fine for me in Dolphin HD, played videos on youtube too,working nice.
    N for widgets,just reload them,it will solve the problem.(may be u have done already by this time)
    N regarding a2sd, i have written earlier that u should/must do it to avoid dual links n confusion to system.
    I am trying to figure out how to completely remove a2sd from rom cause link2sd is better for me, but not found yet.sent pm to its creator on xda too,waiting for his reply.(a2sd got deactivated by "a2sd remove" but still it launches dtinstall on each boot which creates unnecessary log files in /data.n if u simply remove app2sd script from init.d phone goes to boot loop,never started for me,had to flash again.)
     
  19. samrox144

    samrox144 Disabled

    Joined:
    Feb 26, 2011
    Messages:
    1,148
    Likes Received:
    274
    To remove a2sd. I think you have to delete it from system/bin and from ramdisk
     
  20. cool.gautam

    cool.gautam Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 3, 2011
    Messages:
    723
    Likes Received:
    147
    Examz overrr yuppiiee.... just practical left that's easy...!! All probz of a2sd and link2sd is solved in v1.3 will upload today for sure .....

    @ aditya - which Widgets u r talking about?
     
  21. tanj2011

    tanj2011 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 28, 2011
    Messages:
    331
    Likes Received:
    8
    R all d probs in dis rom been rectified?? or stud I wait fr sum othr rom.. Rite nw m using ashwa rom v2..
     
  22. tanj2011

    tanj2011 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 28, 2011
    Messages:
    331
    Likes Received:
    8
    N wts wid d cool customizations??.. Wt happens if we dnt flash dt??..
     
  23. cool.gautam

    cool.gautam Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 3, 2011
    Messages:
    723
    Likes Received:
    147
    If u don't flash with that,
    There will be no customization meaning no status bar color change and other changes they are shown in screen shots
     
  24. tanj2011

    tanj2011 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 28, 2011
    Messages:
    331
    Likes Received:
    8
    So what's d actual color of status bar? White or black?..
     
  25. ams04

    ams04 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 30, 2011
    Messages:
    128
    Likes Received:
    11

    White
     

Share This Page

Loading...