rom support


Last Updated:

  1. djxxcess

    djxxcess Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 5, 2010
    Messages:
    134
    Likes Received:
    7
    im kinda confused... i flashed to velocity .3 and would like to add a few extras. do i need to flash everything for every extra....(ie the turbo, a2sd, radio update for vel .3)?
     

    Advertisement
  2. xepicxacidx

    xepicxacidx Well-Known Member

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    434
    Likes Received:
    42
    yes
     
  3. death2all110

    death2all110 VIP Member VIP Member

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    1,995
    Likes Received:
    1,208
    A2sd is included with velocity .3 just partition the sdcard. and which radio do you have?
     
  4. djxxcess

    djxxcess Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 5, 2010
    Messages:
    134
    Likes Received:
    7
    stock/oem
     
  5. jrock204657

    jrock204657 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    131
    Likes Received:
    24
    Turbo needs to be flashed but make sure that you wipe dalvik cache and cache before doing so ( i made that mistake the first time). Also I would recommend being extremely careful flashing the new radio because if doing wrong or doing more than once it will cause "brick". And obviously before flashing a rom wipe data, cache, dalvik, and if u have a2sd the ext partition.
     
  6. death2all110

    death2all110 VIP Member VIP Member

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    1,995
    Likes Received:
    1,208
    What radio do you have. Version number is what i meant. shown under baseband version in settings>about phone
     

Share This Page

Loading...