(Rom) Virant1 Flashable .zip


Last Updated:

  1. BH_MAN

    BH_MAN Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    1,381
    Likes Received:
    1,667
    Vibrant1

    Vibrant1 Donwload > Vibrant1.zip
    *Change Log*
    ~ Bloatware Removed
    ~ Adb push / Pull working ( Needs fixed on a few Folders )
    ~ Market Now show Download ( Not TMobile )
    ~ ADB Debugging Turned on by Default
    ~ Aurora LWP added
    ~ Magic Smoke LWP Added
    ~ Updated Maps
    ~ Updated Market
    ~ Busybox with working symlinks
    ~ Root
    ~ Launcher IPhone Look Removed​

    ** Issue's**​

    To Fix GPS to Get a Lock, Turn on Wireless Locations & Start Map's to get the Correct gps Settings & let run for a few Minutes.... Do this for any application as needed!​


    ***Installing***​

    boot into recovery, apply update.zip ( ClockworkMod Recovery )..
    1. Select Partition Menu
    2. Format System
    3. Back to main menu & Wipe data / Factory Reset
    4. Install Vibrant1.zip
    5. Reboot​


    Please Enjoy,
    ~Eugene
     

    Advertisement
    ardchoille and spiz like this.
  2. spiz

    spiz Well-Known Member

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    920
    Likes Received:
    128
    Ahh, have I mentioned that I'm so glad you'll be working on the Vibrant? :D

    Quick couple of questions...

    1. Obviously this will run faster than stock Vibrant 2.1, but which launcher did you go with in replacing TouchWiz?

    2. Assuming we flash this, would we need to flash back to stock when the time comes for the official 2.2 release? (Assuming you don't release it first)

    Thanks Eugene... your work is always appreciated by the Android community! Any chance you could post a screen shot or two of what your screen looks like? ;)
     
  3. dglowen23

    dglowen23 Banned

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Messages:
    144
    Likes Received:
    15
    so who has tried this rom? is it worth flashing?
     
  4. dglowen23

    dglowen23 Banned

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Messages:
    144
    Likes Received:
    15
    Wow!!! this rom is incredible. it might just be that i just flashed it like 7 hours ago but i doubt it. BH_MAN u never seem to fail at makin roms. battery life is also pretty good too its definently worth flashing
     
  5. dglowen23

    dglowen23 Banned

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Messages:
    144
    Likes Received:
    15
    heres sum screen shots of it:
     

    Attached Files:

  6. spiz

    spiz Well-Known Member

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    920
    Likes Received:
    128
    So essentially, this is just a faster, bloatware-less version of TouchWiz with some tweaks?

    Does it noticeably run faster than stock? If so, I'll probably be checking it out tonight.

    Also, BH_MAN mentioned that the iPhone looking launcher was removed. That looks the same in your screen shots. What does that mean?
     
  7. dglowen23

    dglowen23 Banned

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Messages:
    144
    Likes Received:
    15
    O yeah much faster i havent had a lag and im on 50% battery life from when i flashed it at 8. And im constantly texting using wifi and have a live wallpaper set... i just keep getting astounded every minute by this rom u shood flash this rom
     
  8. dglowen23

    dglowen23 Banned

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Messages:
    144
    Likes Received:
    15
    Is there any way to get sims back on here after flashing this rom?
     
  9. spiz

    spiz Well-Known Member

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    920
    Likes Received:
    128
    Wow, I'll give it a try. Will report back here.
     
  10. spiz

    spiz Well-Known Member

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    920
    Likes Received:
    128
    Edited this question as well since I just completed this!

    Thanks so much Eugene! This is indeed really fast and lag free, and the best part about this so far is that my GPS is actually spot on. It isn't using as many satellites as I'd like, but the accuracy is less than 20 feet which works for me!

    Thanks again!
     
  11. WANdroid

    WANdroid Member

    Joined:
    Apr 4, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    1
    What's aurora and magic smoke?
     
  12. dglowen23

    dglowen23 Banned

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Messages:
    144
    Likes Received:
    15
    there live wallpapers im pretty sure it says that in the op
     
  13. spiz

    spiz Well-Known Member

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    920
    Likes Received:
    128
  14. dglowen23

    dglowen23 Banned

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Messages:
    144
    Likes Received:
    15
    No I saw it last night tho while trying to change my kernel to JAC's of kernel... but I am probly gonna download 4 soon I just need to know if I need to flash the true stock rom via Odin before flashing vibrant 4.. cuz Odin is way to complicated
     
  15. spiz

    spiz Well-Known Member

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    920
    Likes Received:
    128
    Yeah I was going to ask you the same thing. It says we need to do it from stock, but I would think he'd make it possible to flash from Vibrant1 to Vibrant4. Maybe he'll come on here and clarify for us. :)
     
  16. dglowen23

    dglowen23 Banned

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Messages:
    144
    Likes Received:
    15
    Yeah that's wut I'm hoping lol.. it wood make sense that u cood jus update the rom u already have flashed. but i dont have money to buy another vibrant or else i wood jus try it so people can be clarified. I read sum people over at xda just flashed from stock to vibrant4 wit out doin any odin
     
  17. dglowen23

    dglowen23 Banned

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Messages:
    144
    Likes Received:
    15
    I HATE ODIN!!! its so complicated especially when ur so used to flashing roms through recovery. i need help. when i boot into download mode odin doesnt see my phone but when i turn it on it sees it.. what do i have to do?
     

Share This Page

Loading...