[ROM][WIP]CM7 Port for Vortex VS660


Last Updated: 2013-02-06 23:47:40
  1. Dreadlord12p

    Dreadlord12p New Member



    So where's the link to the update?

    Advertisement
  2. BobZhome

    BobZhome Well-Known Member

    In the OP(first post)... new build = 10/28
  3. masterdbugger

    masterdbugger Active Member

    I tried the new build, but it just looped at the LG logo and won't boot
  4. netizenmt

    netizenmt Well-Known Member

    Froze on the LG Logo. Had to restore last Nand.
  5. BobZhome

    BobZhome Well-Known Member

    Thanks for the feed back, either OC is to high or it didn't like the drivers.
  6. masterdbugger

    masterdbugger Active Member

    Can you set it up to boot at 600 Mhz but allow the user to change it after boot with CPU Master or a similar app? That's how mine was set up with the breakneck rom and it worked great.
    BobZhome likes this.
  7. BobZhome

    BobZhome Well-Known Member

    Updated OP with new build
    I set Max and Min boot up CPU freq in new kernel...thanks for the suggestion...it should have been set by me when I added OC, but I forgot :rolleyes:
    Sorry for the mistake!
  8. masterdbugger

    masterdbugger Active Member

    It still didn't get past the LG Logo, but I actually managed to get it to boot by using getitnowmarketing's overclocked kernel, and it looks great, camera still doesn't work, but I don't have a roaming indicator as far as I can tell

    Edit: The display seems to not be turning back on correctly still, also the overclocking options don't seem to work in the settings menu

    Oh, is the screen animations that weren't working the homescreen transitions or something else? they work fine for me now
    edit again: i found that if you turn the screen-on and screen-off animations off it fixes the lock screen display problem, so maybe that's what was meant by screen animations not working. also, using cpu master I was able to overclock successfully
  9. aperseghin

    aperseghin Active Member

    Hav not tried the new build because of the issues above, i need my phone :)

    also whenever i do a nand backup, restoring ALWAYS fails (dont know why nothing to do with this anyway)

    OK as far as i can tell the cpu freq sounds like it is set too high at boot, not sure. screen animations seem to be fixed and the roaming indicator is off.

    Someone running this build please dial *228 and tell me if you get a number pad and are able to input while on the call.
  10. masterdbugger

    masterdbugger Active Member

    no keyboard when in a *228 call, however I was able to set long hold on the menu button to toggle the soft keyboard and it works fine. Regular calls show the dailpad icon. Basically with some tweaking it runs almost perfectly except the camera

    edit: mobile data doesn't seem to be working either
  11. BobZhome

    BobZhome Well-Known Member

    Thanks for the feedback!
    Right now for me the important thing is to get the phone booted with my kernel.
    Can someone grab me the config.gz file and post it somewhere?
    It's located in /proc/config.gz
  12. masterdbugger

    masterdbugger Active Member

    This is what's on mine, although I overwote the kernel so I don't know if it's different?
    config.gz
  13. BobZhome

    BobZhome Well-Known Member

    Thanks but that was from the kernel you flashed...I need the one from the stock ROM.

    Updated OP with new build.
    Let's cross our fingers on this booting ;)
  14. masterdbugger

    masterdbugger Active Member

    This one gets to the second LG logo, I believe it's the boot animation. Doesn't ever boot though
  15. geofferey

    geofferey Well-Known Member

    Here is the config.gz from stock rom ;-)

    Attached Files:

  16. BobZhome

    BobZhome Well-Known Member

    Thanks for the file!

    Updated OP with new build...I changed my config file to match as closely to the stock one that geofferey provided. I feel good that this will boot...so I named this kernel version 1 ;)
  17. geofferey

    geofferey Well-Known Member

    Your welcome mate. I flashed the new build & it appears to freeze at the second LG logo still. I wish there was something else I could do to help. I just flash the shit :(
  18. masterdbugger

    masterdbugger Active Member

    The kernel works, however the stock camera drivers cause it to hang during boot. I replaced them with the drivers you had before you reverted to stock, and it booted, but the camera still doesn't work. hope that helps!
    BobZhome and geofferey like this.
  19. BobZhome

    BobZhome Well-Known Member

    Thanks for testing!
    I know where to go from here...I was blind for a bit there...It's not easy doing this with no phone to test on.
    I'll have a bootable build in a couple of days...I have to do some work on another phone.
  20. BobZhome

    BobZhome Well-Known Member

    Updated OP to new build.
    Hopefully the AMI304 changes help the screen issue.
  21. aperseghin

    aperseghin Active Member

    anyone test yet? im still running the first build
  22. brianmaedche

    brianmaedche Well-Known Member

    New build seems to be working great on my vortex. got a 1216 quad score at 825 mhz.
  23. BobZhome

    BobZhome Well-Known Member

    That's good to here...
    Have any of the following:
    Screen Animations
    Camera
    Roaming Indicator
    working?
    Did I break anything else?

    Thanks for the feedback!
  24. Maw343

    Maw343 Member

    I recently today flashed the 11/3 rom to my vortex and I can't seem to get passed the boot animation. It moves for a little while and then freezes. Any thoughts on this?
  25. BobZhome

    BobZhome Well-Known Member

    If it doesn't boot after 10 minutes > Pull the battery for 20 seconds > Put back battery and start phone > If it still doesn't boot up after 10 minutes > Pull battery again for 20 seconds > Put back battery and boot into recovery > be sure to wipe/format everything EXCEPT SDcard > re-flash ROM
    Maw343 likes this.

Share This Page