Root Access - enable low level graphics


Last Updated:

  1. Langella7

    Langella7 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    when i installed Shoot Me i must have accidently said Always Deny because when i try and start it it says requires root access and to enable low level graphics.

    I am def. rooted, how can i get the pop up to work again? I could always go back to a previous nandroid backup, but would rather not.
     

    Advertisement
  2. 330D

    330D From My Cold Dead Hands VIP Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    2,863
    Likes Received:
    779
    Is usb debugging on? It should be....
     
  3. Taterus Maximus

    Taterus Maximus Well-Known Member

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    267
    Likes Received:
    27
    Open up Superuser Permissions and clear it out (+/-), open up Shoot Me again and you should get the Superuser pop-up asking for permission again just select 'Always Allow'
     
  4. danacorbin

    danacorbin Active Member

    Joined:
    Jun 14, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    1
    But how do you enable low level graphics though? I am having the same issue with PicMe. Says to check for root access and to enable low level graphics. huh? I did allow debugging and tried again. same message. running evil eris 2.0.1. If anyone knows that would be great!
     
  5. mysticmead

    mysticmead Well-Known Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    1,348
    Likes Received:
    175
    no idea... might try asking the Verizon Eris forums instead of Sprint Hero forums.. Shootme and Picme both works great
     
  6. danacorbin

    danacorbin Active Member

    Joined:
    Jun 14, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    1
    oops. I searched for "low level graphics" and just posted. Didn't even check to see if I was still in an Eris forum. Scary Alien pointed me to another app anyways, so I'm good now. Case any other idiots end up here from Eris the same way, the app was drocap.
     

Share This Page

Loading...