Rooting from Donut on a G1Support


Last Updated:

  1. OolonColuphid

    OolonColuphid Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 10, 2009
    Messages:
    18
    Likes Received:
    1
    So I'm assuming that the "One Click Root" method is not going to work in Donut. Is that correct?

    If so, I'll need to downgrade to Cupcake first. Does anyone have a download link? Is there anything I need to do before applying the update.zip to downgrade?

    Thanks for your support
     

    Advertisement
  2. justjimjpc

    justjimjpc Premium Member VIP Member

    Joined:
    Nov 3, 2008
    Messages:
    10,543
    Likes Received:
    210
    You might let people know what phone you are working with .... ???? that might help in getting some answers or help
     
  3. OolonColuphid

    OolonColuphid Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 10, 2009
    Messages:
    18
    Likes Received:
    1

    Heh. It's a T-mobile G1. Sorry
     
  4. justjimjpc

    justjimjpc Premium Member VIP Member

    Joined:
    Nov 3, 2008
    Messages:
    10,543
    Likes Received:
    210
    I have moved the thread to the proper forum ...

    Sorry I dont know anything about the 1 Click .. however try a TAG Search for it on this site ...

    Also, others may me familiar with it to let you know ...
     
  5. noonehereyet

    noonehereyet No One... VIP Member

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    3,121
    Likes Received:
    78

    No the 1 click root will not work on Donut AKA 1.6, you will indeed have to downgrade to 1.5 to use it or simply do it the old fashioned way by going back to RC29
     
  6. OolonColuphid

    OolonColuphid Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 10, 2009
    Messages:
    18
    Likes Received:
    1
    And downgrading to 1.5 is safe?
     

Share This Page

Loading...