S5839i - Screen going crazy when connected to internetSupport


  1. dj26uk

    dj26uk New Member

    Hi all,
    I brought a Galaxy Ace S5839i,
    It was locked to 3, i paid to get an unlock code, before this i'd only used the phone without a sim but it worked perfectly fine.
    I've unlocked it and it still works fine, but with a Vodafone sim in it, it works fine until i install the internet settings, (gprs)

    It will be working or i'll be reading or writing a text or looking at any app and then all of a sudden it starts doing stuff on it's own,

    The camera opens and closes, it starts writing texts, it starts shutting things down like someone is pressing the back button, it only does this when it's connected to the web using the sim card.

    I've done a factory reset and again it works fine until i install the web settings,


    Any idea's on how to fix it ?

    Advertisement
  2. DonB

    DonB ♡ Spidey Sense !! ♡ ™ Moderator

    DJ, welcome to the site. This is the proper section to post your question, I am sure the members will help if they have a response. I deleted your other thread in the Straight Talk section, as we don't want cross posting, it make it very difficult to follow. Your thread will be best served in your device section rather then carrier section, cheers ;)
  3. dj26uk

    dj26uk New Member

    Thanks DonB i wasn't sure which one to put it in,

    Does anyone think that unlocking it may have caused the problem ?
    When i brought it i was told it worked fine, but was 2nd hand so a bit of a risk i spose.

Share This Page