Samsung Galaxy S2 - ICS Restarting ProblemSupport


Last Updated: 2013-02-25 12:31:21
  1. sumi_yoko

    sumi_yoko New Member

    Hi everyone,

    I don't know if anyone can help me but I updated my SG2 (GT-I9100M) to ICS via Kires (via cable). This was about September this year. After the update the phone kept restarting every 1-2 min. Called support but they told me to do a factory reset. Did that 4 times. It got better for a couple of days but every other day now it does that until the battery drains.

    I don't have any apps installed other than the ones per-installed, thinking some app may be causing it.

    It's not rooted. My carrier is Bell Canada.

    Any ideas?

    Advertisement
  2. ironass

    ironass Well-Known Member

    Hello and welcome to Android Forums sumi_yoko! :)

    Lets see if I can help you.

    Firstly, you have done the right thing by doing a Factory Reset. If you still got FC's, (Forced Closures), and battery drain after doing a Factory Reset and prior to re-loading your app's and settings, we can rule out those.

    That leaves a corrupt Firmware update download. This is typically found in OTA, (Over The Air), updates but can also occur using Kies.

    You have 2 choices...

    1. Take your handset to the nearest Samsung Service Point and explain your problem and request, politely, that they re-flash it.

    2. You can re-flash the firmware update yourself using Odin and the method described in post #1, here, under the heading, "My firmware is not eligible for ICS yet but I want it now!".

    Hope this helps! :D
  3. omersajjad

    omersajjad New Member

    Hello,

    I update my phone to Jelly Bean 4.1.2 via Odin. It worked fine for more that 36 hours but this evening some shit happened and the phone restarted for 6-7 times in an hour.

    I'm much worried please help :(
  4. SCPadgeebar

    SCPadgeebar Well-Known Member

    Did you do a factory reset after upgrading?
  5. omersajjad

    omersajjad New Member

    I did factory reset many times, I even changed the firmware aswell but its still restarting :'(

Share This Page