Samsung Kies 1.5.3.10093_82 D/L Link


Last Updated:

  1. troyr

    troyr New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    1
    I created a torrent on Demonoid if your d/l speeds are killing ya on the other options. If you don't have an account you have 2 weeks from today to find it. I believe that is the non-user limit. If you need an invite, PM me and ask nicely and I may provide one.​

    Samsung Kies 1.5.3.10093**_82 - Demonoid

    [​IMG]

    Any random Q's @TroyR
     

    Advertisement
    igouana likes this.
  2. The Shape

    The Shape Well-Known Member

    Joined:
    Jul 28, 2010
    Messages:
    180
    Likes Received:
    27
    I downloaded this version of Kies elsewhere. It still doesn't work for me :(
     
  3. MassacrMan

    MassacrMan Well-Known Member

    Joined:
    Jul 31, 2010
    Messages:
    482
    Likes Received:
    53
    Yea won't work for me either...
     
  4. IDAHOBuck

    IDAHOBuck Member

    Joined:
    Sep 16, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    I was wondering is this different that the one that helps install firmware to your phone
     
  5. godzulu

    godzulu New Member

    Joined:
    Oct 14, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
  6. TDQuiksilver

    TDQuiksilver Well-Known Member

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    185
    Likes Received:
    16
    Prefer Kies Mini. Lightweight and only does the one fucntion I need it for - updating!
     
  7. toneflem

    toneflem Member

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    1
    did you have to do anything special? because i cant get kies to make the connection to my captivate.
     
  8. MassacrMan

    MassacrMan Well-Known Member

    Joined:
    Jul 31, 2010
    Messages:
    482
    Likes Received:
    53
    I made sure TouchWiz was set as default and that kies was set under USB settings, then I just connected it to Kies and it worked.
     
  9. SoFLO

    SoFLO Guest

    Android Forums is a place where we all work and help each other collectively. Keep the rude comments to a minimum...and by minimum I mean 0 ;)
     
  10. toneflem

    toneflem Member

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    1
    worked like a charm. thanks
     
  11. Rainxspear

    Rainxspear Member

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    1
    How do you set touchwiz as default because I'm using Launcherpro right now.
     
  12. ageros

    ageros Active Member

    Joined:
    Aug 26, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    15
    Download Home Switcher from the market, lets you select the default launcher, quite handy when testing different launchers.

    [​IMG]
     
  13. MassacrMan

    MassacrMan Well-Known Member

    Joined:
    Jul 31, 2010
    Messages:
    482
    Likes Received:
    53
    Glad it worked for you! :)
     
  14. RedRyno

    RedRyno Well-Known Member

    Joined:
    Jul 31, 2010
    Messages:
    207
    Likes Received:
    27
    I have an earlier version. When I updated, it did so with this version...
     
  15. Endoran

    Endoran Well-Known Member

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    403
    Likes Received:
    24
    I use launcher pro as well. I don't have to set touchwiz as default just launch it. FYI you might not have to set it as default either...just will save you a small bit of time.
     
  16. Rainxspear

    Rainxspear Member

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    1
    thanks guys it worked :D
     
  17. socalrailroader

    socalrailroader Well-Known Member

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Messages:
    156
    Likes Received:
    15
    I downloaded the new version, but when it tries to connect to my phone it still gives me the message "The device is not supported by Kies". I am not running any other launcher but Touchwiz, though I am running the leaked Froyo, could that be the reason it's not accepting it?
     
  18. jflexe99

    jflexe99 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 20, 2010
    Messages:
    171
    Likes Received:
    17
    Same boat as you socalrailroader....I have Cog 2.2 beta 2. I think when I flash back to stock it will recognize it.
     
  19. socalrailroader

    socalrailroader Well-Known Member

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Messages:
    156
    Likes Received:
    15
    I bet that is it then. Are you going to flash back to stock to get the OTA when it comes out?
     
  20. Rhiannon224

    Rhiannon224 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    157
    Likes Received:
    15
    That is the reason, you are correct.
     
  21. sero

    sero Well-Known Member

    Joined:
    Sep 20, 2010
    Messages:
    45
    Likes Received:
    2
    i cant even get kies to run on my computer, much less get to the point of recognizing the phone. i've mentioned my problem in several threads and never had a reply. guess i should try on XBD(sp?) forum. seems more of a coding thing clashing with something on my comp
     
  22. mvans73

    mvans73 New Member

    Joined:
    Jan 5, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    can anybody provide me with the link to download please?
     

Share This Page

Loading...