SBF Failed


Last Updated:

  1. eulerphi8

    eulerphi8 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    132
    Likes Received:
    21
    I am trying to use RSD Lite to SBF to 2.2 OTA but it keeps on giving me the dreaded Failed flashing process. Failed flashing process. (0x7100); phone connected.

    I am running Windows 7 x64 and have the latest Moto drivers installed (4.7.1) and am running RSD Lite 4.8.

    I put my phone in bootloader mode and connected my USB. It is showing iup in port 1, but I am also getting a lot of N/A values. Is this normal?

    IMEI/ESN/MEID: N / A
    Technology: N / A
    Software Version: N / A
    Flex Version: N / A
    Bootloader Version: v0x003001
    DRM Version: N / A

    I choose the SBF file and click start and it immediately gives me that error message. Very frustrating.
     

    Advertisement
  2. eulerphi8

    eulerphi8 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    132
    Likes Received:
    21
    Huh tried it on a friend's computer running Windows 7 x32. Seems to have worked. I think the 64-bit Moto drivers just aren't that reliable.
     
  3. bobomatic

    bobomatic Well-Known Member

    Joined:
    Jul 17, 2010
    Messages:
    331
    Likes Received:
    17
    how big is your SBF file? then one i got is 434MB.. (haven't tried it yet) sometimes people get a incomplete file. also ive heard reinstalling the drivers may help..
    good luck.
     

Share This Page

Loading...