1. Introducing Channels - a new way to chat with other Android users!
    Dismiss Notice

Screen shot app....


Last Updated:

  1. tamaramarrero

    tamaramarrero Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    55
    Likes Received:
    2
    Anything better then ShootMe? With this app what I hate is that I have to shake it to take a screen shot. Is there anything king of like the iPhone. Just click a button and it takes a pic? My phone is rooted and I'm using the MIUI 11.5 ROM and it has a built in screen shot taker but it is not working, it takes the picture but when it saves it it's corrupted :(

    Help someone :(
     

    Advertisement
  2. frankbonatelli

    frankbonatelli Well-Known Member

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    203
    Likes Received:
    30
    ScreenShot This has option for timed foto shack for foto or just take the dam foto. Works perfect for my needs.
     
  3. tamaramarrero

    tamaramarrero Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    55
    Likes Received:
    2
    Dang you have no idea how to fix the MIUI 11.5 ROM built in one?
     
  4. chrlswltrs

    chrlswltrs Well-Known Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    6,728
    Likes Received:
    1,790
  5. RichieHD

    RichieHD Well-Known Member

    Joined:
    Jun 8, 2010
    Messages:
    179
    Likes Received:
    28
    I use this. I just wish the app name was capitalized. I'm so anal about having one app out of the hundred or so having different formatting. I'm a loser, sorry. Haha.
     
  6. JaeWeb

    JaeWeb Well-Known Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    146
    Likes Received:
    5
    There needs to be a screen shot app that doesnt require rooting, I refuse to root my phone and its not fair to those of us who don't want to root our phones.
     
  7. chrlswltrs

    chrlswltrs Well-Known Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    6,728
    Likes Received:
    1,790
    You can, it is just alot harder. You need to hook your phone up to your computer and use the Android SDK to screen shot.
     
  8. w_bovine

    w_bovine Well-Known Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    1,248
    Likes Received:
    147
    You refuse to root your phone? I've never heard it put quite that way. I'm not criticizing really, just curious as to your thinking.

    Rooting is not detrimental to one's phone, though I expect you already know that. Doing so can bring a sense of liberation, as it were, enabling you to do things you would not otherwise be able to do.

    I've heard Froyo provides a way to take screenshots without rooting, but I've not heard of anyone having real success with it.
     
  9. chrlswltrs

    chrlswltrs Well-Known Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    6,728
    Likes Received:
    1,790
    I've been on froyo for 3+ months now and you still need root unless you use the SDK
     
  10. rkkeller

    rkkeller Well-Known Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    588
    Likes Received:
    105
    Shootme works without rooting even though it says it wont.

    Try it.
     
    BookLover likes this.
  11. JaeWeb

    JaeWeb Well-Known Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    146
    Likes Received:
    5

    I tried. Doesn't work for me.
     
  12. JaeWeb

    JaeWeb Well-Known Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    146
    Likes Received:
    5
    I know but thats a lot of work just for a simple screen shot. And if I'm out and about and wanbt to take a screen shot, I won't be able to because my pc will be at home.

    Just makes no sense as to why a screen shot app that doesn't require rooting cannot be made.
     
  13. chrlswltrs

    chrlswltrs Well-Known Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    6,728
    Likes Received:
    1,790
    It is just a restriction that Google has placed on android because a 3rd party screen shot app could potentially capture anything on you screen including passwords and send them to the developer. Any app that breaks restrictions like that has to have root access
     
  14. rkkeller

    rkkeller Well-Known Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    588
    Likes Received:
    105

    Not sure why but it worked on my EVO without rooting.
     
  15. JaeWeb

    JaeWeb Well-Known Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    146
    Likes Received:
    5
    The Message I get is...

    "Failed starting server. Make sure that you have ***ROOT*** access on your device and access to lower level graphics."
     
  16. sremick

    sremick Well-Known Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    2,521
    Likes Received:
    356

Share This Page

Loading...